Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| MUNȚI de gunoaie pe o stradă din Alba Iulia: Un container pentru sticlă, luat cu asalt de diferite tipuri de deșeuri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

MUNȚI de gunoaie pe o stradă din Alba Iulia: Un container, luat cu asalt de diferite tipuri de deșeuri

Pe o stradă din municipiul Alba Iulia, un container destinat depozitării sticlei a fost luat „cu asalt” de către cetățeni, cu deșeuri necorespunzătoare.

Un cititor al ziaruluiunirea.ro a trimis mai multe imagini de pe strada Mihai Eminescu din Alba Iulia, care arată cum locuitorii din zonă aruncă diferite tipuri de deșeuri în containerul destinat sticlei.

Fotografiile surprind o mulțime de ambalaje din plastic și carton, hârtie, precum și alte tipuri de deșeuri nemenajere, care nu ar trebui să fie aruncate în acel container. În unele dintre imaginile trimise se poate observa cum aceste deșeuri sunt aruncate pe lângă containerul de sticlă, ceea ce poate duce la o poluare suplimentară a mediului înconjurător.

Cetățenii sunt obligați să colecteze selectiv deșeurile și să le depoziteze în recipientele destinate în mod specific acelui tip de deșeu. Astfel, deșeurile menajere, deșeurile de hârtie, carton, sticlă, plastic și metal trebuie depozitate separat și aruncate în containerele corespunzătoare.

Este important ca cetățenii să fie conștienți de impactul pe care acțiunile lor îl au asupra mediului înconjurător și să ia măsuri pentru a reduce cantitatea de deșeuri produse și pentru a le depozita în mod responsabil.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea