// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, ȘTIREA TA. Mormane de gunoaie în anul Centenarului, la intrare în comuna din Apuseni în care s-a născut Avram Iancu

Mormane de gunoaie stau aruncate, în anul Centenarului, la intrare în comuna în care s-a născut Avram Iancu, denumit ”Crăișorul Munților”, a transmis un cititor pe adresa redacției.

”La intrare în comuna Vidra, în așteptarea Centenarului. Comuna unde s-a născut ”Crăișorul Munților!!”, a scris, duminică, un cititor, pe pagina de Facebook a ziarului Unirea, ediția online.

Avram Iancu, născut în 1824, a fost un avocat transilvănean și revoluționar român pașoptist, care a jucat un rol important în Revoluția de la 1848 din Transilvania.

A fost conducătorul de fapt al Țării Moților în anul 1849, comandând armata românilor transilvăneni, în alianță cu armata austriacă, împotriva trupelor revoluționare ungare aflate sub conducerea lui Lajos Kossuth.

________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419