Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Monumentul Unirii vandalizat de „artiști” necunoscuți. Nu este prima dată când se întâmplă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe Monumentul Unirii din municipiul Alba Iulia au apărut din nou urmele unor „artiști stradali”, care au tinut morțiș să-și marcheze trecerea prin zonă.

Pe imaginile trimise de un cititor al ziarulunirea.ro se vad mai multe nume scrise cu markerul pe stâlpii Monumentului Unirii.

Nu este prima dată când Monumentul a fost folosit pe post „bloc de desen” de unii trecători teribiliști, fără pic de respect pentru spațiul public. În urmă cu un an alți „artiști” au umplut de mâzgăleli stâlpii monumentului din Piața Unirii.

Reamintim că Monumentul Unirii a fost inaugurat la 1 Decembrie 2018 pentru a marca 100 de ani de la Marea Unire, de la 1 Decembrie 1918. Are 22 de metri înălţime şi o greutate de circa 1.350 de tone. Pentru realizarea fundaţiei monumentului s-au turnat 10 coloane de circa 24 de metri adâncime.

Monumentul, considerat simbol important la 100 de ani de la Marea Unire, este construit din piatră, sub forma unor patru cruci şi a două litere ”U” întoarse.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea