Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Mesaje obscene la adresa IPJ Alba, inscripționate pe borna de la Măgulici: Consiliul Județean, plângere penală pentru distrugere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mesaje obscene la adresa IPJ Alba, inscripționate pe borna de la Măgulici: Consiliul Județean, plângere penală pentru distrugere

Mesaje obscene la adresa IPJ Alba au fost inscripționate pe borna de pe dealul Măgulici. Consiliul Județean, instituția care a amplasat borna, va face plângere penală pentru distrugere.

Imaginile cu borna vandalizată cu mesajul ”M..e IPJ Alba” au fost trimise de un cititor ziarulunirea.ro pe adresa redacției.

Citește și: VIDEO Bărbat din Alba, AMENDAT cu 2.000 de lei după ce a vandalizat o jardinieră flori, în fața Primăriei municipiului Aiud

Tupeul celui care a distrus borna cu ceea ce pare a fi vopsea de culoare roșie s-a manifestat doar în vârful dealului, departe de civilizație, cel mai probabil din dorința de a nu fi depistat.

Nu este primul caz de vandalism asupra acestor marcajele amplasate în județul Alba, în trecut având aceeași soartă și panoul informativ cu Cetatea de la Căpâlna, dar și banca din apropiere, ambele distruse cu vopsea roșie.

Reprezentanții CJ Alba au declarat că vor depune plângere penală și speră ca vinovatul să fie cât mai curând identificat de polițiști.

𝑮𝒆𝒎𝒊𝒏𝒂 𝑽𝒊𝒄𝒕𝒓𝒊𝒙 este un traseu care reproduce marşul Legiunii a XIII-a Gemina către Valea Ampoiului şi realizarea castrului roman de la Măgulici.

Traseul, pe lângă marcajul turistic specific (Triunghi Albastru) este personalizat cu borne miliare care respectă structura de semnalizare a drumurilor din perioada Imperiului Roman.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Buruieni de mărimea unui om în Alba Iulia. Cum arată drumul care duce spre biserica de lemn

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Buruieni de mărimea unui om în Alba Iulia. Cum arată drumul care duce spre biserica de lemn În Alba Iulia oamenii pot folosi vegetația pentru a se măsura. Drumul care duce înspre biserica de lemn, acoperit de burieni. Un cititor al ziarulunirea.ro a pozat multitudinea de buruieni care duce înspre biserica de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea