// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO ȘTIREA TA: Mașini lăsate anapoda, în zona unei intersecții din cartierul Cetate al municipiului Alba Iulia

În Alba Iulia, pentru unii șoferi nu există reguli pentru parcare. Își lasă mașina care pe unde apucă, fără să le pese că încurcă alți șoferi sau circulația pietonilor.

Fotografii cu așa-zișii bizoni sunt nelipsite de pe internet, iar conducătorii auto sunt surprinși în tot felul de ipostaze care nu le fac cinste.

Este și cazul unor șoferi care și-au lăsat mașinile anapoda, miercuri, la intersecția străzilor Lalelelor cu Nicolae Grigorescu, din zona Căminului pentru persoane vârstnice de la Schit. Unul dintre ei și-a lăsat autoturismul pe trecerea de pietoni, iar altul chiar în curbă, pe marginea drumului.

Imaginile au fost trimise de către un cititor, într-un mesaj pe contul de Facebook al ziarului.

_______________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la FOTO ȘTIREA TA: Mașini lăsate anapoda, în zona unei intersecții din cartierul Cetate al municipiului Alba Iulia

  1. Georgică 27.01.2018 la 21:37

    Nu mai ascundeți nr de înmatriculare al mașinilor in cauza… jos cenzura