Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Mașini lăsate anapoda, în zona unei intersecții din cartierul Cetate al municipiului Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În Alba Iulia, pentru unii șoferi nu există reguli pentru parcare. Își lasă mașina care pe unde apucă, fără să le pese că încurcă alți șoferi sau circulația pietonilor.

Fotografii cu așa-zișii bizoni sunt nelipsite de pe internet, iar conducătorii auto sunt surprinși în tot felul de ipostaze care nu le fac cinste.

Este și cazul unor șoferi care și-au lăsat mașinile anapoda, miercuri, la intersecția străzilor Lalelelor cu Nicolae Grigorescu, din zona Căminului pentru persoane vârstnice de la Schit. Unul dintre ei și-a lăsat autoturismul pe trecerea de pietoni, iar altul chiar în curbă, pe marginea drumului.

Imaginile au fost trimise de către un cititor, într-un mesaj pe contul de Facebook al ziarului.

_______________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected] sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Focar de infecție la doi pași de Grădinița Nr.10 din Alba Iulia. Mormanele de gunoaie zac aruncate în stradă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Focar de infecție la doi pași de Grădinița Nr.10 din Alba Iulia. Mormanele de gunoaie zac aruncate în stradă Mormane de gunoiaie zac aruncate la doi pași de Grădinița nr.10 de pe strada Gheorghe Șincai din Alba Iulia, un adevărat focar de infecție mai ales pentru copiii care frecventează instituția de învățământ. Citește și: VIDEO […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea