Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/ ȘTIREA TA: La Policlinica din Alba Iulia, sănătate ”ca la carte” – ajungi cu o boală, pleci cu șapte!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un cititor al publicației ziarulunirea.ro dorește să reamintească autorităților care ”manageriază” sistemul de sănătate din Alba Iulia, care sunt condițiile ”civilizate” puse la dispoziția pacienților care frecventează Policlinica din municipiu.

Poza vorbește de la sine – înghesuială mare pe un coridor îngust și ore întregi de așteptare pentru un consult. Pe buna dreptate, se poate trage concluzia că, pe lângă problemele specifice de sănătate pentru care se prezintă la medic, oamenii pot contacta și alte boli, mai ales într-un sezon propice infecțiilor respiratorii, spre exemplu.

––––––––––––––––––––––––––––––––

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea