FOTO/ ȘTIREA TA: ”La peste un an de când au căzut, capul turcului și o bilă lipsesc în continuare de pe două dintre Porțile Cetății”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

”La peste un an de când au căzut, capul turcului și o bilă lipsesc în continuare de pe două dintre Porțile Cetății”

Un albaiulian a remarcat că, la peste un an de când au căzut, capul turcului și o bilă lipsesc în continuare de pe două dintre Porțile Cetății. Acesta dorește ca autoritățile să lămurească situația iar, în acest sens, ne-a trimis poze și următorul mesaj:

ELIT

”În martie 2016 capul unui turc de la Poarta a III-a a căzut, din cauza lucrărilor prost facute. Iar la Poarta a II-a a căzut bila deasupra porții! Amândouă obiecte au uitat să mai fie reamplasate la locul inițial!!! De ce? A cui a fost și este interesul de a nu le reface? Poarta a II-a a costat 529.000 euro. Poarta a III-a a costat aproape 7 miloane lei. Rugăm autoritățile competente să lămurească problema! Mulțumim frumos!”.

——————————
Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Andrei Instalatorul 18 decembrie 2017 at 20:57

asta e avem un primar corupt … sper sa nu il prinda 2018

vava 979 19 decembrie 2017 at 11:35

Andrei Instalatorul….nu primarul administreaza cetatea ci domnul Danil Sabau.Lui ar fi trebuit sa i se adreseze intrebarea.
De ce crezi tu ca primarul e corupt?

Andrei Instalatorul 19 decembrie 2017 at 13:49

uitete pe facturi ca o caramida o gasesti cu 5-8 lri buc si in cetate carolina o fost de la 15-20 lei , uitete in alba toti care au o arenda pe terenul primariei unde au un spaiu comercial da la negru la primar banii , cine nu da nu castiga licitatia , intreabal pe hava ce ruda are la elis pavaje , intreabal de ce costa un giratoriu cu 3-4 ori mai mult fata de materialele ces bagate acol … numara caramizele de ciment si fa o socoteala si vezi ca se putea cu 3 ori mai ieftin , de ce sio marit salaru asa de mare ca nu face nimica pentru noi , de ce anu asta nu o pus steaguri pe stalpi de 1 dec , din cauza ca sio marit salaru ? , de ce le da la tiganii din lumea noua si turturica avantaje gen ; scutitre de amenzi , ajutoare sociale daca ei pot munci si in folosul comunitati nu muncesc , de ce nu trimite politia locala la munca ca apartine de primaria , plna alba de masini parcate pe treceri de pieton si pe trotuare , de ce strada lui unde sta e incontinu curatata de zapada si resturi de strada sunt uitate ? de ce nu repara drumurile in loc sa arunce banii pe artifici si nuj ce concerte de 2 lei ? intreabal de ce mine si ataca alte partide cand si el o facut si face parte din parttide corupte care in 89 lau omorat pe ceausescu sa vina ei la putere !

sie alba e corupt si un mincinos de om ! sper sa ajunga langa ceausescu acol e locul lui !

Andrei Instalatorul 20 decembrie 2017 at 10:27

Primarul se ocupa de gainari, cat de curand ma duc pe el , jur pe ce am mai sfant ! mam saturat sa isi bata joc de alba si sa faca smeceri cu firme mafiote…

ori rezolva drumurile publice sa fie curate fara masini parcate pe trotuare sau piste de bicicleta , pe polaris sa puna la curatenie ca sunt murdare drumurile si mi greata si vomit pe el , sa plombeze drumurile daca nare bani de asfaltat ca ne stricam masina si ramanem fara frane si dam peste el , si sa faca ciocul mic sa nu tot dea din el ca o sasi muta cuibul langa ceausescu !

Gica 20 decembrie 2017 at 14:57

Tara arde si baba se preocupa de bile. Doamne fereste!

Comentariile sunt oprite