FOTO, ȘTIREA TA: Intersecție cu probleme în Alba Iulia din cauza unui gard viu. Șofer: Era să am două accidente în ultima săptămână

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

O intersecție cu probleme se află în cartierul Oarda de Jos din Alba Iulia, din cauza unui gard viu și a unor copaci care obturează vizibilitatea, potrivit cititorilor noștri, care cer măsuri autorităților și, dacă se poate, să nu aștepte victime până să le ia. Un șofer era să aibă două accidente în ultima săptămână din această cauză.

”Sunt un locuitor al comunei Ciugud, care face naveta la Alba Iulia zilnic. La intersecția străzilor Dumbrăviței (DJ 107 C) cu Cocorilor din cartierul Oarda de Jos (intersecția care duce la Oarda de Sus) este obturată vizibilitatea celor care vin de către Oarda de sus din cauza unui gard viu și a unor copaci puși de nu știu cine. În zona respectivă eu era să am două accidente în ultima săptămână deoarece cei care vin de către Oarda de Sus nu se pot asigura din dreapta. Este pusă oglindă dar distanța până unde se vede în ea este prea mică. Părerea mea este ca dacă ar dispărea gardul viu sau ar fi tăiat mai mic nu ar mai apărea aceste probleme”, ne-a scris un șofer într-un mesaj pe pagina de Facebook a ziaruluiunirea.ro.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

_______________________

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

gigel 17 iulie 2018 at 8:07

Asta ca asta, dar pe Strada Gheorghe Doja, dupa bariera peste calea ferata la intersectia cu centura , la drumul catre Teleac sant niste plante care impiedica vizibilitatea si nu se vad vehicolele care vin dinspre Cluj. De cate ori am trecut peste sosea parca jucam ruleta ruseasca. Treci drumul la noroc. Oare ce se asteapta? Sa moara cineva si apoi sa apara un politician care va propune sa se taie plantele care incurca, si acela va fi eroul judetului.

Marcel 17 iulie 2018 at 13:49

Da, hai sa taiem toti copacii de pe marginea drumului pt. ca uni nu stiu sa conduca sau nu sunt atenti…

Comentariile sunt oprite