Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Indicatorul nou al comunei Poiana Vadului „doarme” liniștit pe iarbă, în așteptarea unui expert pentru a-l monta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Indicatorul nou al comunei Poiana Vadului „doarme” liniștit pe iarbă, în așteptarea unui expert pentru a-l monta

Un cititor ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției o fotografie în care poate fi observat un indicator „nou-nouț”, destinat comunei Poiana Vadului, care din păcate stă nefolosit de foarte mult timp.

„Indicator cumpărat de circa 2 ani de Primăria Poiana Vadului, care zace în paragină iar primarul, de 5 ani de când este edilul comunei, încă nici acum nu cunoaște limitele comunei deși este din tată în fiu băștinaș al comunei. Așa se aruncă banii din bugetul local.

Nici acum nu știe unde să monteze indicatorul.

Culmea culmilor, vrea sa aducă un expert. Păi domnule primar, montează-l în locul celui vechi. Care este problema. Ți acest indicator aruncat lângă gard până ajunge într-o stare degradabila?”, au fost cuvintele cetățeanului deranjat de această situație, care ar dori o soluție eficientă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA | Accident rutier la Sebeș: Un BMW a ”aterizat” în parc, după o coliziune cu o altă mașină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident rutier la Sebeș: Un BMW a ”aterizat” în parc, după o coliziune cu o altă mașină Un accident rutier a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 21.00, în municipiul Sebeș. Două mașini s-au ciocnit în zona parcului din centrul municipiului. Citește și: FOTO Cine este tânărul din Petrești care a DECEDAT în accidentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea