// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO ȘTIREA TA: Incredibil! Un bărbat încărca în mașina proprie nisip din fața Sălii Unirii, din Alba Iulia. “Are un perete acasă ce trebuie gletuit”

Ce face un cetățean din Alba duminica după-masa în Cetatea Alba Carolina? Cu siguranță ne-am gândi cu toții că iasă la o plimbare. Nu este cazul cetățeanului din imagine care, în jurul orei 15:00, a fost zărit în fața Sălii Unirii, încărcând de zor nisip în mașina proprie.

“Astăzi duminica 22.07.2018 orele 15, un domn încarca în mașina proprie nisip din fața Sălii Unirii. Cu stupoare am aflat chiar de la el că are un perete acasă ce trebuie gletuit și are nevoie de 2 saci de nisip! Haideți să facem chetă să-l ajutăm la renovare!!”, a scris pe rețeaua de socializare un trecător care l-a luat la întrebări și l-a fotografiat.

Imaginile au fost postate pe facebook, iar


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

 

 

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Răspunsuri la FOTO ȘTIREA TA: Incredibil! Un bărbat încărca în mașina proprie nisip din fața Sălii Unirii, din Alba Iulia. “Are un perete acasă ce trebuie gletuit”

 1. Clar 22.07.2018 la 19:08

  Furt calificat, se lasa si cu confiscarea autoturismului!

 2. Haules Baules 22.07.2018 la 22:34

  Din seria ” De ce sa sun la 112? Mai bine fac 2, 3 poze si gata”. Pierdut simt civic. Se declara nul!

 3. vasile ion 25.07.2018 la 9:48

  nu s-a autosesizat politia, comunitarii ?

  nimeni nimic?