// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO ȘTIREA TA: Incredibil, dar adevărat! Iată ce tupeu şi nesimţire fără margini are un șofer, pe strada Brădișor din Alba Iulia

Unii șoferi se cred mai șmecheri decât alții. Sau, dacă e să ne luăm după atitudinea celui surprins ieri pe strada Brădișor din Alba Iulia, mai degrabă ar trebui să scriem cel mai șmecher.

Posesorul mașinii din imagine a considerat de cuviință că e perfect acceptabil să-și parcheze mașina pe trotuarul de pe strada Brădișor, ca la el acasă. Oamenii care locuiesc în zonă au surprins mașina cum a fost parcată de parcă totul ar fi fost cât se poate de firesc și normal.

“Pietonii pot să meargă și pe stradă, nu? Pe trotuar trebuie să stea mașina. Nu e o stradă circulată prea mult de pietoni, dar asta nu-i dă nici un drept individului să parcheze pe trotuar”, a scris cititorul ziarulunirea.ro care a trimis și fotografia pe adresa redacției.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419