Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| În Alba Iulia, ca pe faleză, în Costinești: ”Nisip în pantofi, de zici că sunt la plajă”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO ȘTIREA TA| În Alba Iulia, ca pe faleză, în Costinești: ”Nisip în pantofi, de zici că sunt la plajă”

Lucrările pe loturile de mobilitate din Alba Iulia dau din ce în ce mai multe bătăi de cap cetățenilor, creând disconfort după disconfort.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

O albaiuliancă a trimis pe adresa redacției mai multe poze, prezentând situația lucrărilor din cartierul Ampoi 3, unde pavajul trotuarelor a fost demontat pentru a fi începute lucrările de modernizare.

La noi, ca la mare. Dacă închid ochii, mă simt ca pe faleză în Costinești, nu din cauza atmosferei de vară, dar din cauza nisipului din papuci. Cum se presupune că ar trebui să treacă pe-aici o mamă cu un cărucior, sau un om în vârstă? Te afunzi la propriu în nisip! Dacă ai ghinion, te mai împiedici și de pietre sau mai strigă câte un muncitor după tine”, a explicat cetățeana.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia, Flaviu Buta a declarat pentru ziarulunirea.ro: ”E normal sa fie decopertate trotuarele, pe lucrările de mobilitate, fiindcă în ele se introduc rețelele de curenți slabi și cele electrice, iar pavajul și configurația vor fi schimbate. Sunt și închise, prin delimitare cu garduri sau cu bandă de semnalizare. Se lucrează doar pe cate o parte de drum, așadar pot fi folosite trotuarele de pe partea opusă. Încercăm să reducem cat mai mult gradul de disconfort și să le menținem cat mai puțin timp săpate, pentru a putea fi utilizate, chiar și fără pavaj, doar că pe trotuare intervin și cei care duc liniile electrice in subteran și ritmul lucrărilor nu este întotdeauna cel dorit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Accident rutier pe Calea Moților în Alba Iulia. O mașină cu numere de Sibiu s-a aruncat într-o mașină staționată cu avariile pornite

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Accident rutier pe Calea Moților în Alba Iulia. O mașină cu numere de Sibiu s-a aruncat într-o mașină staționată cu avariile pornite Un accident s-a petrecut în miercuri, 1 mai, în jurul orei 12:00, pe Calea Moților. O mașină marca Suzuki cu numere de Sibiu s-a aruncat direct într-o mașină staționată cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea