Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Imagine demnă de Evul Mediu, într-un sat ce aparține de un oraș din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Imagine demnă de Evul Mediu, într-un sat ce aparține de un oraș din Alba

Răhău, un pitoresc sat ce aparține de municipiul Sebeș, se confruntă în prezent cu o situație dezolantă.

Așa cum reiese și din imaginile apărute în mediul online, locuitorii se plâng de condițiile deplorabile în care se află străzile și drumurile satului, care au fost lăsate într-o stare de mizerie și noroi, după finalizarea lucrărilor de canalizare. Această situație nu doar deranjează, ci depășește orice limită a bunului simț.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cu toate că plătesc taxe și impozite și se află sub incidența Primăriei Municipiului Sebeș, pare că autoritățile nu manifestă niciun interes în a remedia situația și a reda satului său frumos aspect.

După finalizarea lucrărilor de canalizare în Răhău, locuitorii au fost lăsați cu un cadru dezolant. Străzile și drumurile satului sunt acoperite de un strat gros de mizerie și noroi, făcând aproape imposibilă circulația și parcarea mașinilor. Locuitorii sunt nevoiți să se întrebe mereu unde să-și pună piciorul pentru a evita să se înnoroieze și să găsească o rută navigabilă prin această „priveliște” dezolantă.

Cu toate că cetățenii plătesc taxe și impozite și Răhău aparține de Primăria Municipiului Sebeș, autoritățile par să nu manifeste niciun interes în a rezolva această situație. Locuitorii se simt ignorați și dezamăgiți de promisiunile goale care sunt făcute în fiecare campanie electorală, fără ca rezultatele să fie vizibile în realitate. În timp ce satul Rahau a fost distrus din punct de vedere estetic și funcțional, autoritățile nu au întreprins măsuri concrete pentru a-l readuce la starea inițială și pentru a-l transforma într-o comunitate prosperă.

Locuitorii au dreptul la un mediu curat și sigur, în care să se poată desfășura activitățile zilnice fără dificultăți. De asemenea, este important să existe transparență și comunicare eficientă între cetățeni și autorități pentru a identifica soluții durabile și pentru a evita repetarea unei astfel de situații în viitor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Accident rutier pe Calea Moților în Alba Iulia. O mașină cu numere de Sibiu s-a aruncat într-o mașină staționată cu avariile pornite

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Accident rutier pe Calea Moților în Alba Iulia. O mașină cu numere de Sibiu s-a aruncat într-o mașină staționată cu avariile pornite Un accident s-a petrecut în miercuri, 1 mai, în jurul orei 12:00, pe Calea Moților. O mașină marca Suzuki cu numere de Sibiu s-a aruncat direct într-o mașină staționată cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea