Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Gunoierii din ALBA IULIA nu au „coborât” niciodată pe strada MARTE de la preluarea atribuțiilor

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Gunoierii din ALBA IULIA nu au „coborât” niciodată pe strada MARTE de la preluarea atribuțiilor

Pe strada Marte, din Municipiul Alba Iulia, Asocierea RER Vest – RETIM și-a preluat doar teoretic atribuțiile începând cu data de 1 Decembrie a anului curent.

Cetățenii ce locuiesc pe această stradă au semnat contractul cu noul operator, fără nici o excepție, au primit pubele și au fost incluși în graficul de ridicare, unde figurează la poziția 258.

Electrica Furnizare Discount

Conform graficului de ridicare cetățenii de pe strada Marte ar trebui să beneficieze de serviciul de ridicare a gunoiului cu frecvență săptămânală în ziua de vineri.

La „prima întâlnire” gunoierii au lipsit, iar oamenii au fost înțelegători, dat fiind faptul că operatorul își preluase îndatoririle în data de 1 Decembrie.

Asocierea RER Vest – RETIM „a ratat” și a doua întâlnire, iar cetățenii au adresat o plângere atât societății prestatoare cât și Primăriei, de unde au primit un număr de ordine de înregistrare și cam atât.

Devremece noi nu avem un Piedone, cum are sectorul 5 al capitalei, situația „persistă” și astăzi, dac-am fi avut unul probabil că situația ar fi fost rezolvată și astăzi, 13 decembrie, la aproape două săptămâni de la preluarea atribuțiilor de către noul operat pubelele nu ar fi zăcut pline în fața caselor celor ce locuiesc pe strada Marte.

În trecut, cu vechiul operator nu au existat probleme, decât în rare cazuri, iar faptul că strada este una de dimensiuni reduse nu a contat, nici nu ar avea de ce. În rarele cazuri când au existat probleme și au fost depuse reclamații la primărie acestea erau rezolvate cu celeritate, în schimb de această dată s-a rezolvat, până în prezent, cu un număr de înregistrare și atât, chiar dacă, după cum afirmă un cetățean ce locuiește în zona, adresa de e-mail a primarului a fost inclusă între destinatari.

 

 

 

 

Publicitate

Ştirea Ta

FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Intervenție promptă a Poliției Locale Alba Iulia în cazul unui bărbat căzut pe fosta trecere de pietoni de lângă pasajul din Cetate

Publicat

în

Intervenție promptă a Poliției Locale Alba Iulia în cazul unui bărbat căzut pe fosta trecere de pietoni de lângă pasajul din Cetate

Un echipaj al Poliției Locale Alba Iulia a intervenit, marți seara, în jurul orei 20.00, în cazul unui bărbat prăbușit pe fosta trecere de pietoni de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, din apropierea Pasajului din cartierul Cetate.

Un cititor al ziarulunirea.ro ne-a trimis pe adresa redacției imagini cu operațiunea de scoatere a omului din mijlocul traficului și aducerea sa în siguranță la marginea carosabilului.

Electrica Furnizare Discount

Potrivit reprezentanții instituției, polițiștii au chemat ambulanța și au rămas langă cetățean până la ajungerea acesteia.

Potrivit martorilor, bărbatul era puțin recalcitrant.

„L-au tras polițiștii din drum si face scandal: Ce bă! Nu plec de aici!”, ne-a transmis albaiulianul.

Citește mai mult

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| VISCOL în Apuseni: Peste 700 de gospodării fără curent electric. Deszăpezire „la fentă”

Publicat

în

 VISCOL în Apuseni: Peste 700 de gospodării fără curent electric. Deszăpezire „la fentă”

Furtuna de zăpadă care s-a pornit luni după masa în Apuseni a lăsat sute de gospodării fără electricitate, iar circulația se desfășoară în condiții de iarnă.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, mai multe localități din Apuseni au rămas fără electricitate. Potrivit directorului SDEE Alba, Ceteraș Marius, la acest moment mai sunt 773 de consumatori nealimentați în comuna Poiana Vadului. La fața locului s-au deplasat echipele de la Electrica și se lucrează pentru remedierea defecțiunii.

Un cititor ziarulunirea.ro ne-a trimis imagini cu deszăpezirea, care spune el, nu se face cum trebuie pe drumul dintre Alba Iulia și Zlatna. „Așa se deszăpezește pe ruta Alba Iulia-Zlatna, că deh, plătim taxa de drum”, ne-a transmis omul indignat.

Electrica Furnizare Discount

Pe drumurile din zonă se circulă în condiții de iarnă, pe carosabil acoperit cu zăpadă între 1-3 cm. Se acționează cu autoutilaje dotate cu lame ți răspânditoare.

Reamintim că meteorologii au emis o avertizare Cod galben și portocaliu de viscol și ninsori, valabilă pentru județul Alba, până marți dimineața.

Citește mai mult

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Șobolanii au pus stăpânire pe casa unui cetățean din Ighiu, după ce o „groapă” de gunoi „s-a format” la ușa sa

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA| Șobolanii au pus stăpânire pe casa unui cetățean din Ighiu, după ce o „groapă” de gunoi „s-a format” la ușa sa

Situație cumplită pentru un locuitor din Ighiu, județul Alba. „Anumiți” cetățeni s-au obișnuit să-și arunce gunoiul exact în fața ușii casei sale, iar în cele din urmă aceasta a fost invadată de șobolani, după ce o veritabilă „groapă” de gunoi s-a format în urma perseverenței de care concetățenii săi au dat dovadă.

„Anumiții” concetățeni au fost „dotați” cu pubele pe care înainte nu le aveau, problema este una mai veche, dar operatorul nu prea trece să le ridice din motive puerile, după cum declară un cetățean din zonă, iar cei ce au contribuit la formarea „gropii” de gunoi continuă să o facă nestingheriți și cu aceeași perseverență.

Electrica Furnizare Discount

Astfel cetățeanul din Ighiu a fost dat la propriu de șobolani afară și nevoit să se mute într-un alt imobil, cu o poartă mai jos ce e drept, dar stă cu frica în sân că și actualul spațiu locativ are să fie „prădat” de rozătoare, ș-atunci ce să mai facă? Să se mute la primărie?

 

 

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare