Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Gunoierii din ALBA IULIA nu au „coborât” niciodată pe strada MARTE de la preluarea atribuțiilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO ȘTIREA TA| Gunoierii din ALBA IULIA nu au „coborât” niciodată pe strada MARTE de la preluarea atribuțiilor

Pe strada Marte, din Municipiul Alba Iulia, Asocierea RER Vest – RETIM și-a preluat doar teoretic atribuțiile începând cu data de 1 Decembrie a anului curent.

Cetățenii ce locuiesc pe această stradă au semnat contractul cu noul operator, fără nici o excepție, au primit pubele și au fost incluși în graficul de ridicare, unde figurează la poziția 258.

Conform graficului de ridicare cetățenii de pe strada Marte ar trebui să beneficieze de serviciul de ridicare a gunoiului cu frecvență săptămânală în ziua de vineri.

La „prima întâlnire” gunoierii au lipsit, iar oamenii au fost înțelegători, dat fiind faptul că operatorul își preluase îndatoririle în data de 1 Decembrie.

Asocierea RER Vest – RETIM „a ratat” și a doua întâlnire, iar cetățenii au adresat o plângere atât societății prestatoare cât și Primăriei, de unde au primit un număr de ordine de înregistrare și cam atât.

Devremece noi nu avem un Piedone, cum are sectorul 5 al capitalei, situația „persistă” și astăzi, dac-am fi avut unul probabil că situația ar fi fost rezolvată și astăzi, 13 decembrie, la aproape două săptămâni de la preluarea atribuțiilor de către noul operat pubelele nu ar fi zăcut pline în fața caselor celor ce locuiesc pe strada Marte.

În trecut, cu vechiul operator nu au existat probleme, decât în rare cazuri, iar faptul că strada este una de dimensiuni reduse nu a contat, nici nu ar avea de ce. În rarele cazuri când au existat probleme și au fost depuse reclamații la primărie acestea erau rezolvate cu celeritate, în schimb de această dată s-a rezolvat, până în prezent, cu un număr de înregistrare și atât, chiar dacă, după cum afirmă un cetățean ce locuiește în zona, adresa de e-mail a primarului a fost inclusă între destinatari.

 

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Buruieni de mărimea unui om în Alba Iulia. Cum arată drumul care duce spre biserica de lemn

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Buruieni de mărimea unui om în Alba Iulia. Cum arată drumul care duce spre biserica de lemn În Alba Iulia oamenii pot folosi vegetația pentru a se măsura. Drumul care duce înspre biserica de lemn, acoperit de burieni. Un cititor al ziarulunirea.ro a pozat multitudinea de buruieni care duce înspre biserica de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea