Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| „Gică Contra” de Alba Iulia: Nu se sinchisește să-și mute „dulapul”, chiar dacă a fost rugat politicos

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| „Gică Contra” de Alba Iulia: Nu se sinchisește să-și mute „dulapul”, chiar dacă a fost rugat politicos

Când nu se face nu e bine, iar când se face e musai să ne aflăm în treabă și să încurcăm: aceasta pare să fie deviza unui albaiulian. Deși a fost rugat politicos de echipa de muncitori ce efectuează lucrări de reparații și întreținere pe strada Ion Buteanu din municipiul Alba Iulia acesta nu dorește nici în ruptul capului să își mute „dulapul” și preferă să îi încurce pe muncitori, cel puțin asta susținea persoana ce a trimis redacției fotografia. După publicarea articolul proprietarul mașinii aduce detalii cu privire la situație.

UPDATE: proprietarul mașinii susține faptul că mașina sa a fost  parcată după ce muncitorii au plecat, iar muncitorii au „lăsat” utilajul pe stradă, iar până la momentul publicării articolului acesta nu știa despre situația mai sus relatată. Totodată acesta precizează faptul că muncitorii putea să lucreze fără să fie încurcați în vreun fel de mașina parcată.

„În jurul orei 15:30, când am ajuns acasă muncitorii lucrau, iar mașina mea a fost parcată la 100 de metri de locul unde aceștia își defășurau activitate, în capătul străzii. La ora 18:00 am parcat mașina în fața porții, muncitorii erau plecați de mult, strada a fost blocată de utilajul lăsat parcat de muncitori, lângă o groapă de doi metri adâncime. Deopotrivă oricine dorea să ocolească strada avea alte alernative viabile de trafic, strada oricum nu permite accesul a două mașini pe două sensuri deodată, ori cu foarte mare greutate și cu excepția cazurilor în care este vorba de mașini mari. Mașina este parcată în fața propietății mele și consider mai degrabă ca era de datoria celor care efectuază lucrări să semnalizeze într-un mod propice șantierul de lucru, ori imposibilitatea practicării traficului pe strada.”, precizează proprietarul mașinii din fotografie.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA | Accident rutier la Sebeș: Un BMW a ”aterizat” în parc, după o coliziune cu o altă mașină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident rutier la Sebeș: Un BMW a ”aterizat” în parc, după o coliziune cu o altă mașină Un accident rutier a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 21.00, în municipiul Sebeș. Două mașini s-au ciocnit în zona parcului din centrul municipiului. Citește și: FOTO Cine este tânărul din Petrești care a DECEDAT în accidentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea