// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO ȘTIREA TA: Fură cu nerușinare! La Alba Iulia, două femei golesc containerele cu haine donate pentru nevoiași

Tomberoanele din Alba Iulia în care sunt colectate hainele vechi, sunt „pradate” zilnic de oameni. Amplasate de către Asociația “Caritas”, au rolul de a colecta hainele uzate ale albaiulienilor, pe care apoi le triază, spală și le dezinfectează, iar apoi acestea ajung la persoanele nevoiașe. Un cititor ziarulunirea.ro a surprins în zona cartierului Ampoi 3 imagini în care două femei s-au “îndesat” prin fanta tomberonului pentru a lua haine.

Femeile din imagine sunt relaxate și cotrobăie în containerul în care sunt colectate hainele pentru săraci. Acestea analizează obiectele vestimentare, iar apoi le iau la puricat. Ce nu le place, aruncă înapoi în container.

Din păcate nu este prima dată când au loc asemenea furturi. Asociația “Caritas” a amenajat containerele în întreg municipiul pentru ca fiecare om să își poată dona hainele pe care nu le mai poartă, iar ele vor ajunge la cei nevoiași. Planurile de pe hârtie nu coincid însă cu realitatea.

Aproape zilnic din containere asistăm la operațiunea furt cu susul în jos. Cel puțin un om stă lângă tomberonul în cauză, iar deasupra capului său se văd 2 picioare care ies prin fanta acestuia. Ca în orice activitate de grup, unul e punctul forte, așa că persoana de afară ține zdravăn de mânerul sertarului, ca nu cumva echilibristul să dispară în containerul din care fură ceva haine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Răspunsuri la FOTO ȘTIREA TA: Fură cu nerușinare! La Alba Iulia, două femei golesc containerele cu haine donate pentru nevoiași

 1. Marius 05.04.2018 la 20:51

  Aceste reptile ale societatii nu au o vina prea mare, vina cea mare e a celor care nu iau masuri impotriva lor.Cu siguranta, dupa cateva sanctiuni s-ar potoli, insa asa e cand societatea nu are conducatori, ci doare marionete mincinoase.

 2. Sport 06.04.2018 la 8:56

  Politia Locala ? Ei se ocupa cu dat amenzi pt parcare, nu lucreaza in folosul cetatenilor, in cazul asta al cetatenilor nevoiasi

 3. Monica 06.04.2018 la 16:36

  Și la cel din zona Cimitirului eroilor era miercuri numai haine pe jos, inclusiv pe dealul din apropiere….păcat, unii oameni chiar au nevoie de aceste haine iar alții își bat joc de ele…

 4. spetsnaz 07.04.2018 la 23:00

  Ciorileee lovesc din nouuu !!! La astia,…pina nu va venii vremea,….sa le taie mainile,…nu se vor potolii !!! Darrr……sperammm…..

 5. dolfi 08.04.2018 la 9:55

  doua specimene dintr-astea cu sacosele pline erau pe bulevardul transilvaniei, in fata la Albina, foarte vocale. “Domnu, mi-i foame, cumpara-mi ceva de mancare sau da-mi niste bani”. “Domnu, cumpara-mi oua!” “Domnu’ mi-ai luat oua?”
  Cand le-am amenintat ca chem politia au tacut pret de vreo 5 minute. Alti cumparatori au avut atitudini similare apoi cele 2 specimene s-au pus in miscare pe bulevard.
  Politia era la “datorie” pe undeva ca nu era pe bulevard.