Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Fură cu nerușinare! La Alba Iulia, două femei golesc containerele cu haine donate pentru nevoiași

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tomberoanele din Alba Iulia în care sunt colectate hainele vechi, sunt „pradate” zilnic de oameni. Amplasate de către Asociația „Caritas”, au rolul de a colecta hainele uzate ale albaiulienilor, pe care apoi le triază, spală și le dezinfectează, iar apoi acestea ajung la persoanele nevoiașe. Un cititor ziarulunirea.ro a surprins în zona cartierului Ampoi 3 imagini în care două femei s-au “îndesat” prin fanta tomberonului pentru a lua haine.

Femeile din imagine sunt relaxate și cotrobăie în containerul în care sunt colectate hainele pentru săraci. Acestea analizează obiectele vestimentare, iar apoi le iau la puricat. Ce nu le place, aruncă înapoi în container.

Din păcate nu este prima dată când au loc asemenea furturi. Asociația „Caritas” a amenajat containerele în întreg municipiul pentru ca fiecare om să își poată dona hainele pe care nu le mai poartă, iar ele vor ajunge la cei nevoiași. Planurile de pe hârtie nu coincid însă cu realitatea.

Aproape zilnic din containere asistăm la operațiunea furt cu susul în jos. Cel puțin un om stă lângă tomberonul în cauză, iar deasupra capului său se văd 2 picioare care ies prin fanta acestuia. Ca în orice activitate de grup, unul e punctul forte, așa că persoana de afară ține zdravăn de mânerul sertarului, ca nu cumva echilibristul să dispară în containerul din care fură ceva haine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția Dacă până nu demult Alba Iulia era ”împânzită” de giratorii, odată cu dispariția lor în urma lucrărilor de mobilitate, șoferii din Alba se pare că au dat uitării regulile de circulație și prioritățile în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea