Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

FOTO, ȘTIREA TA. Florile de pe spațiul public din Alba Iulia se culeg cu plasa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două doamne au fost surprinse și fotografiate, recent, culegând flori de pe un spațiu amenajat pe Bulevardul Revoluției 1989 din Alba Iulia, lângă Spitalul Județean de Urgență.

flori, parc01

Un cetățean a trimis, sâmbătă, pe pagina de Facebook a ziaruluiunirea.ro, două imagini însoțite de mesajul ”asta se întâmplă în Alba Iulia”, precizând că fotografiile nu îi aparțin.

În fotografii se vede cum două doamne își umpleau plasele cu flori, în timp ce doi pietoni, care așteptau culoarea verde a semaforului, se uită înspre ele cu mirare.

flori, parc02

––––––––––––––––––––––––––––––––

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Când se vopsesc, de fapt, ouăle de Paşte și care este simbolistica lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tradiţia spune că în Joia Mare, numită şi Joia Patimilor, gospodinele vopsesc ouăle în roşu sau în alte culori, după preferinţă. Culoarea roşie este însă cea mai folosită deoarece reprezintă sângele lui Iisus Hristos, răstignit pe cruce, pentru mântuirea omenirii. Se spune că dacă ouăle sunt înroşite în Joia Mare, nu se strică tot anul. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea