Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Fisuri la un bloc dintr-un oraș din Alba după cutremurul de marți: „Era o mică fisură dar acum s-a depărtat mai mult”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO ȘTIREA TA| Fisuri la un bloc dintr-un oraș din Alba după cutremurul de marți: „Era o mică fisură dar acum s-a depărtat mai mult”

În cursul zilei de marți, 14 februarie, România a fost lovită de încă un seism de magnitudine 5,7 pe scara Richter.

Seismul a avut loc în sudul României, la Târgu-Jiu la o adâncime de 40 de kilometri și a fost resimțit și în mai multe localități din județul Alba.

Citește și: Marți, un nou CUTREMUR în România, RESIMȚIT la Alba Iulia. Ce magnitudine a avut

UPDATE: Potrivit primarului Albu Cristian, fisurile din blocul respectiv sunt mult mai vechi, nu au apărut acum.

Un cititor al ziarulunirea.ro ne-a trimis pe adresa redacției mai multe imagini cu un bloc de locuințe din orașul Abrud, unde susține că au apărut fisuri mai mari în urma cutremurului de ieri.

„Blocul T, din Abrud. Sus la etajul 4 era o mică fisură dar acum s-a depărtat mai mult după cutremur”, ne-a spus cetățeanul.

Mai multe replici ale cutremurului de marți cu magnitudinea 5,7 din judeţul Gorj s-au înregistrat pe toată durata nopţii de marţi spre miercuri, majoritatea fiind de intensitate mică.

UPDATE: SVSU Abrud s-a deplasat la locul în cauză, urmând ca edilul orașului să facă împreună cu arhitectul-șef o vizită în teren. De asemenea, o să fie solicitat ca inspectia în construcții să trimită un specialist.

Primarul Abrudului a mai menționat pentru ziarulunirea.ro că locatarii spun că în partea de sus se pare că fisura este un pic mai pronunțată față de cum era zilele trecute, iar la cât de crăpat era se poate ca la o mișcare ușoară să se mai fi desprins din tencuială.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea