Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Drumuri ca-n Evul Mediu, pe străzile Șesuri și Abrudului, din cartierul albaiulian Micești. Gropi, mizerie, noroi în loc de trotuare și stradă asfaltată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Străzi ca-n Evul Mediu, pe străzile Șesuri și Abrudului, din cartierul albaiulian Micești. Gropi, mizerie, noroi în loc de trotuare și stradă asfaltată!

Gropi, mizerie, noroi în loc de trotuare și stradă asfaltată, de asta au parte zeci de familii care locuiesc pe străzile Abrudului și Șesuri, cartierul Micești, din municipiul Alba Iulia.

Locuitorii „Oraşului SMART” nu simt că trăiesc într-o urbe modernă, europeană. O arată nemulţumirile lor legate de infrastructura rutieră care au ajuns să fie publicate tot mai des pe Facebook.

Albaiulienii supăraţi că străzile din cartierul lor sunt pline de gropi au postat mai multe fotografii cu acestea şi aşteaptă să primească răspunsuri de la autorităţi.

Două din aceste postări se referă la străzile Șesuri și Abrudului. Locuitorii susțin că aceaste străzi nu au fost asfaltate niciodată, fiind pline de gropi și mizerabile pe timp de ploaie sau zăpadă sau acoperite de un praf insuportabil în rest. Oamenii sunt nevoiți să circule în noroi, să își ducă cârpe cu ei pentru a-și curăța încălțămintea sau să își spele mașinile zilnic.

Oamenii au făcut mai multe petiții la primarie, dar fără să primească un răspuns până în prezent. Miceștenii speră ca străzile să se asfalteze cât mai curând, deoarece s-au săturat să trăiască ca în evul mediu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea