Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ ȘTIREA TA: Drum lăsat în paragină de Consiliul Județean Alba, peticit cu lopata, de angajații primăriei Gârbova

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Din cauză că autoritatea care are în atribuții repararea drumurilor județene nu-și face treaba, angajații Primăriei Gârbova au fost nevoiți să pună mâna pe lopeți și să astupe singuri gropile formate pe DJ106 F. Situația a fost surprinsă de un utilizator al rețelei de socializare care a postat imaginile însoțite de următorul text:

Angajații Primăriei Comunei Garbova astupa gropile pe drumul Județean 106F, unde din cauza mărimii excesive a gropilor au avut loc stricăciuni a mai multor masini și s-au produs chiar și accidente din cauza acestora.

Deși responsabili pentru acest tronson de drum sunt domnii de la Consiliul Județean Alba, se pare ca dânșii își amintesc de aceste drumuri , doar cand este campanie electorală.

Cu toate ca, Consiliul Județean Alba are responsabilitatea de a repara aceste drumuri, oamenii din comuna Garbova dau în continuare vina pe Primăria Garbova fără a știi despre ce este vorba”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade Potrivit unor imagini postate pe pagina de socializare de pensiunea „Cabana Moților”, în Apuseni sunt peisaje de iarnă. În ultimele două zile temperaturile au scăzut brusc de la 22 de grade, la 0 grade sau chiar sub […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea