Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Dilemă în trafic la Alba Iulia: Două indicatoare rutiere care se contrazic bagă în ceaţă şoferii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dilemă în trafic la Alba Iulia: Două indicatoare rutiere care se contrazic bagă în ceaţă şoferii

Un lucru e sigur! Dorel lucrează şi în domeniul montării indicatoarelor rutiere la Alba Iulia şi a reuşit să îi bage cu totul în ceaţă pe şoferi.

Conducătorii auto care trec prin zona fostului sens giratoriu de la Dedeman au o mare dilemă. Cei care vin dinspre Bazinul Olimpic, au o surpriză: au de a face cu două indicatoare rutiere care se contrazic unul pe altul.

Citește și: VIDEO ȘTIREA TA: Aproape de tragedie pe trecerea de pietoni, în Alba Iulia. Un vârstnic cu un cărucior electric, la un pas să fie spulberat de o mașină

Unul dintre ele, montat deasupra semaforului, îţi indică că eşti pe drum cu prioritate, iar mai jos, înfipt în spațiul verde, este un alt indicator care îţi indică că trebuie să cedezi trecerea și să acorzi prioritate.

Sensul giratoriu a fost desființat în urma lucrărilor de mobilitate, iar cei responsabili cu semnalizarea corectă au uitat să demonteze probabil unul dintre cele două semne de circulaţie.

Până când va fi remediată această încurcătură făcută de Dorel, şoferii ar trebui să fie prudenţi la vederea celor două indicatoare care se contrazic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | Cozi infernale la plata facturilor de energie electrică în Alba Iulia: Zeci de pensionari nemulțumiți

Bera Larisa

Publicat

în

ȘTIREA TA | Cozi infernale la plata facturilor de energie electrică în Alba Iulia: Zeci de pensionari nemulțumiți Zeci de pensionari din Alba Iulia, au întâmpinat probleme la plata facturilor de energie electrică, formând cozi infernale, în ultimele săptămâni. Problemele tehnice de la sucursala Electrica Furnizare S.A Alba Iulia au agravat și mai mult situația. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea