FOTO, ȘTIREA TA: De mai bine de o lună, capacul unei guri de canal este ”înlocuit” cu semnul ”interzis”. Alo, Primăria Alba Iulia, se aude?

gura canal descoperita alba iulia01Situația semnalată în urmă cu mai bine de o lună de zile de un cititor ziarulunirea.ro, referitoare la gura de canal rămasă descoperită în gangul dinspre Bulevardul Transilvaniei spre strada Ansberg din Alba Iulia, a fost din nou adusă în atenția publică, după ce, nici în zi de azi problema nu a fost rezolvată.

Supărat pe autoritățile locale de modul în care au acționat în acest caz, cetățeanul ne-a trimis noi imagini însoțite de un mesaj în care spune că ”tot ce au reușit într-o lună de zile a fost să pună un indicator rutier de interzicere”.

Vedeți și FOTO, ȘTIREA TA: O gură de canal rămasă descoperită, ”capcană” pentru trecători în gangul de lângă blocul 26 A de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia

Cetățeanul speră ca de această dată problema să fie luată mai în serios și să fie remediată cât mai repede, deoarece, chiar și așa cu semnul ”interzis”, reprezintă un pericol public.

”Alo, Primăria Alba Iulia, se aude?”, a mai transmis cetățeanul în mesajul trimis pe adresa redacției.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Comentarii

Goe 29 august 2016 at 18:54

Poliția acum e cantonată pe strada toporașilor, face poze să amendeze cetățenii care își fac cumpărărturile în p-ța Cetate și să dea onorul patronului …cetății în drum spre iatac…

!? 29 august 2016 at 19:30

Care e legatura dintre politia locala si montarea unui capac de canal? Postacule, mai usor! Inca nu a inceput campania electorala.

Unu 30 august 2016 at 5:08

Pt !? : Pai uita-te ca acolo unde e semnul interzis in gura de canal mai e si o banda pe care scrie clar „politia locala” . Ce face politia asta locala is platiti din banii nostri ca sa isi bata joc de noi ? I-as da afara pe toti fac pariu ca multi nu au luat nici BAC-ul . De primar ce sa mai zic asta e ales la fiecare mandat de ce sa mai faca ceva daca oricum stie ca nu are adversar in Alba Iulia RUSINE!

!? 30 august 2016 at 12:22

Greu, tare greu. Politia locala si-a facut partea din datorie. Pricepi? Se primeste un apel de la cetateanul X care reclama prezenta unui pericol public (in cazul nostru o gura de canal descoperita). PANA LA remedierea problemei, POLITIA LOCALA asigura perimetrul de fata. ATAT! Urmeaza sa intre in „actiune”, pe partea lor de datorie, cei care detin canalizarea. Durata de rezolvare nu depinde de politia locala, de Hava, de CL, sau de horoscop. Ideal e sa se rezolve cat mai repede. Dar noi suntem in Romania.

dan 30 august 2016 at 12:36

M-am saturat de aceste plonjari in absurd. Atat din partea celor care le semnaleaza, cat si din partea celor care intermediaza. Atentie! Ati facut vreo sesizare in scris? Si nu la primarie, pentru ca toate gurile de canal sunt administrarea celor care detin utilitati: Apa CTTA, Romtelecom, Electrica (pentru cabluri subterane), etc. Sau chiar si la primarie…. Exista o sesizare?! Decat sa te chinui sa trimiti la ziar, mai bine tinteste spre cei care trebuie sa rezolve problema. Si daca nu se rezolva poti opta pentru gemete si irascibilitati publice.

zana 30 august 2016 at 13:38

mai nou directorii si sefii de birourii iesiti la pensie sunt reangajati din nou,(mancatorii de rahat turcesc spun ca prin CONCURS !) deci pe cine mai intereseaza cum arata orasul in care e numai veselie si voie buna ,pentru unii !?

ENEEA 31 august 2016 at 8:28

pe str. V.Goldis printre blocuri au fost furate toate semnele de circulatie si apar mereu certuri intre soferi pt. prioritati, ALO POLITIA NU VEDETI !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...