Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Containerele Caritas din Alba Iulia, prădate din nou, în plină zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Situație incredibilă la Alba Iulia! Deși nu demult ne-a fost sesizată o situație similară, furturile din containerele Caritas amplasate în Alba Iulia, continuă chiar în plină zi.

O imagine înseamnă cât o mie de cuvinte. Un albaiulian a surprins o scenă care nu mai are nevoie de multe explicații, în zona sensului giratoriu din vecinătatea Cimitirului Eroilor. A fotografiat momentul, pentru ca tot orașul să vadă, din nou, în ce hal s-a ajuns să se fure din containerele amplasate de Caritas în Alba Iulia.

„La vreo 30 de secunde după ce am fotografiat cum scoteau hainele din containerul Caritas, au început să le încarce într-o mașină”, a scris acesta în mesajul trimis pe adresa redacției ziarulunirea.ro, împreună cu fotografiile.

Nu este prima dată când se întâmplă așa ceva. Din ce în ce mai mulți cetățeni atrag atenția că containerele sunt golite de haine.

Containerele au fost amplasate de fundația „Caritas”, iar scopul lor este acela de a aduna îmbrăcăminte, încălțăminte sau jucării pentru familiile nevoiașe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea