FOTO ȘTIREA TA: Containerele Caritas din Alba Iulia, prădate din nou, în plină zi

Situație incredibilă la Alba Iulia! Deși nu demult ne-a fost sesizată o situație similară, furturile din containerele Caritas amplasate în Alba Iulia, continuă chiar în plină zi.

O imagine înseamnă cât o mie de cuvinte. Un albaiulian a surprins o scenă care nu mai are nevoie de multe explicații, în zona sensului giratoriu din vecinătatea Cimitirului Eroilor. A fotografiat momentul, pentru ca tot orașul să vadă, din nou, în ce hal s-a ajuns să se fure din containerele amplasate de Caritas în Alba Iulia.

„La vreo 30 de secunde după ce am fotografiat cum scoteau hainele din containerul Caritas, au început să le încarce într-o mașină”, a scris acesta în mesajul trimis pe adresa redacției ziarulunirea.ro, împreună cu fotografiile.

Nu este prima dată când se întâmplă așa ceva. Din ce în ce mai mulți cetățeni atrag atenția că containerele sunt golite de haine.

Containerele au fost amplasate de fundația „Caritas”, iar scopul lor este acela de a aduna îmbrăcăminte, încălțăminte sau jucării pentru familiile nevoiașe.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

vasile ion 24 mai 2018 at 9:21

Dar acest albaiulean binevoit a sunat la politie sa anunte cele intamplate? a retinut numarul de inmatriculare al masinii sau a fotografiat masina?
Restul cetatenilor care va semnaleaza astfel de probleme au sesizat si organele abilitate sa rezolve aceste probleme?

daca nu au facut nimic din cele de mai sus inseamna ca nu le pasa.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...