Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO, ȘTIREA TA. Consilierul local Gheorghe Petrean: Așa arată niște rigole făcute de mântuială la Galda de Jos

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierul local Gheorghe Petrean a sesizat redacției Ziarului Unirea, ediția online, că în Galda de Jos, rigolele s-au făcut de mântuială, iar lucrările un sunt terminate.

”Trebuia să se facă în forma unui V perfect, și pe stânga, și pe dreapta. M-au sunat oamenii de acolo să-mi spună că lucrările sunt de proastă calitate. S-au terminat anul trecut. Nu pot sa trec cu vederea această lucrare mizerabilă.”, a spus consilierul local din Galda de Jos, din partea PMP, Gheorghe Petrean.

__________________________________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea