FOTO ȘTIREA TA: Cheltuim milioane de lei pe arbori, iar aceștia mor la scurt timp. Arbuștii aduși în Parcul Unirii se usucă încă dinainte de plantare pentru că nu au fost udați

La mai puțin de o lună până la 1 decembrie, în toiul lucrărilor de amenajare a Parcului Uniri, au fost aduși și arbuștii care urmeaza să fie plantați aici. Nici nu s-a început amenajarea spațiilor verzi și copăceii sunt aproape uscați. Se cheltuie milioane de lei pentru ca Cetatea să fie înverzită, însă în multe cazuri, arborii nu au viață lungă.

Mai mulți copăcei care așteaptă să fie plantați în Parcul Unirii sunt deja uscați, chiar dacă nu au fost încă amenajate spațiile verzi. S-au cheltuit milioane pentru a achizitiona arbuștii pentru a fi plantați în Parcul Unirii, dar nepăsarea celor responsabili pentru îngrijirea lor a dus la uscarea multora dintre ei.

“Acești copăcei de când au fost aduși în Parcul Unirii au fost uitați să fie udați și au început să se usuce! Ce o să plantăm?”,  a scris un cetățean care a trecut prin zonă și a văzut arborii uscați.

Fotografiile postate cu copăceii uscați au stârnit indignarea și nemulțumirea internauțiilor, iar comentariile nu au întârziat să apară:

Bani aruncați!

Mai bine să-i planteze în primăvară. De 1 Decembrie o să-i calce oamenii cu picioarele!

Vă dau eu răspunsul. Aducem panseluțe din Olanda la 0.10 cenți și intră în primărie cu 100 euro bucata plantată gata. Ce ziceți?

Cumpără altele doar nu cumpără din bani lor nu ?????“, au scris aceștia.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...