Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Cheltuim milioane de lei pe arbori, iar aceștia mor la scurt timp. Arbuștii aduși în Parcul Unirii se usucă încă dinainte de plantare pentru că nu au fost udați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La mai puțin de o lună până la 1 decembrie, în toiul lucrărilor de amenajare a Parcului Uniri, au fost aduși și arbuștii care urmeaza să fie plantați aici. Nici nu s-a început amenajarea spațiilor verzi și copăceii sunt aproape uscați. Se cheltuie milioane de lei pentru ca Cetatea să fie înverzită, însă în multe cazuri, arborii nu au viață lungă.

Mai mulți copăcei care așteaptă să fie plantați în Parcul Unirii sunt deja uscați, chiar dacă nu au fost încă amenajate spațiile verzi. S-au cheltuit milioane pentru a achizitiona arbuștii pentru a fi plantați în Parcul Unirii, dar nepăsarea celor responsabili pentru îngrijirea lor a dus la uscarea multora dintre ei.

„Acești copăcei de când au fost aduși în Parcul Unirii au fost uitați să fie udați și au început să se usuce! Ce o să plantăm?”,  a scris un cetățean care a trecut prin zonă și a văzut arborii uscați.

Fotografiile postate cu copăceii uscați au stârnit indignarea și nemulțumirea internauțiilor, iar comentariile nu au întârziat să apară:

Bani aruncați!

Mai bine să-i planteze în primăvară. De 1 Decembrie o să-i calce oamenii cu picioarele!

Vă dau eu răspunsul. Aducem panseluțe din Olanda la 0.10 cenți și intră în primărie cu 100 euro bucata plantată gata. Ce ziceți?

Cumpără altele doar nu cumpără din bani lor nu ?????„, au scris aceștia.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

[nggallery id=6371]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea