Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, ȘTIREA TA: Cerere pentru primarul Mircea Hava. O parte din strada Viilor din Alba Iulia este sub orice critică

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prin prezenta vă aducem la cunoştinţă următoarele: Suntem un grup de cetăţeni, locuitori din Alba Iulia, str. Viilor, de la nr. 68 la 126, circa 30 de locuinţe. Am depus la registratura Primăriei Alba Iulia o cerere sub nr. 5107 din data de 20.01.2016 prin care arătam că în urmă cu 6 ani strada Viilor s-a renovat cu şosea cu centură de asfalt, s-au făcut rigolele de scurgere a apei pluviale, s-a refăcut trotuarul dar numai până la nr. 68 la intrarea din şoseaua principală, în rest nu s-a făcut nimic cu excepţia turnării unei centuri de asfalt pe şosea acum 4 ani.

strasa Viilor Alba Iulia19Această jumătate de stradă este sub orice critică, trotuarul este tot spart, şanţurile pluviale lipsesc cu desăvârşire, apa de ploaie, atât de pe şosea, cât şi de pe panta străzii, este adusă şi depusă pe trotuar sau inundă curţile oamenilor. Canalele de colectare a mâlului sunt pline, nu sunt curăţate.

De aceea, atât noi, locuitorii, cât şi angajaţii de la Fabrica de Porţelan circulăm pe stradă (şosea), iar din această cauză nu de puţine ori se produc accidente. Tot pe această porţiune de stradă nu se întreţine de către Salprest spaţiul verde, nu se coseşte, rămânând la latitudinea fiecărui locuitor. Domnule primar, când aţi fost în campania electorală din anul 2012, am discutat personal cu dumneavoastră şi ne-aţi promis că în toamna aceluiaşi an 2012 se va începe renovarea străzii.

Aşa cum am arătat, în afară de turnarea unei centuri de asfalt nu s-a făcut nimic. Mai mult, nu am primit răspuns la scrisoarea trimisă nici până azi, 28 martie 2016. Văzând că nu am primit răspuns, ne-am hotărât să venim la dumneavoastră în ziua de joi, când aveţi audienţă, şi ne-am înscris 3 persoane pentru ziua de 3 martie 2016. Am venit în ziua respectivă, dar nu s-au ţinut audienţe. Ne-am înscris şi pentru zilele de 10, 17, 24 martie 2016, dar de asemenea nu s-au ţinut audienţe.

În ziua de 24 martie am sunat la primărie, la registratură, la numărul de telefon 0258/815324, ne-a răspuns o doamnă că se ţin audienţe la ora 12.00, de către un consilier municipal căruia nu i-am reţinut numele. Deplasându-ne la ora stabilită, am constatat că nu se ţin audienţe, mai mult, doamna de la registratură care lucrează în partea stângă, la intrare, nu recunoaşte că aş fi vorbit cu ea la telefon.

Pe lângă faptul că nu a recunoscut, nu avea ecuson în piept şi nici nu a vrut să spună cum se numeşte. Pentru toate acestea ne-am hotărât să vă scriem o scrisoare deschisă prin care să vă transmitem doleanţele noastre, şi totodată să aflaţi cum se rezolvă problemele cetăţenilor, atât la scrisorile trimise, cât şi la audienţe.

Ioan JAVLA, în numele celor 30 de cetăţeni

[nggallery id=1886]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare Drumul național DN 74A s-a surpat în urma ploilor pe o porțiune de aproximativ 100 de metri, pe raza localității Cărpiniș din comuna Roșia Monană. Circulația rutieră în zonă se desfășoară pe un singur sens, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea