Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO/ ȘTIREA TA: Câţiva locuitori dintr-un sat din Alba şi-au reparat singuri strada pe care locuiesc, înainte de sosirea Noului An

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Locuitorii unei străzi din satul Măgina, aparținător de Aiud au pus mâna pe lopeți, chiar înainte de sfârșitul anului şi au astupat singuri gropile, aducând pietrişul cu roaba.

Sătui să aștepte intervenția administrației locale și să-și rupă mașinile în gropile mari de pe drum, un grup de 12 localnici din localitatea considerată cartier al Aiudului s-au adunat, luni, şi au început să astupe gropile de pe stradă, într-o acţiune de „muncă voluntară de sfârșit de an”.

Acțiunea a fost mediatizată pe rețeaua de socializare, unde au fost postate poze cu mesajul: ”Felicitări pentru treaba făcută, bravo vouă ați dat dovadă că și în Magina sunt oameni cu inițiativă . La multi ani cu multă sănătate vouă și tuturor Maginenilor ori unde s-ar afla ei!!!”.

Voluntarii au fost felicitați și de alți internauți. Între comentatori au fost și persoane care și-au exprimat dezamăgirea că reprezentantul zonei în consiliul local nu se află printre drumarii de ocazie:

”Felicitări băieți îmi pare rău că nu am fost acolo să vă ajut și eu,dar reprezentantul satului face bătături la palme dacă pune mâna pe lopată să vă ajute?”, a scris un cetățean.

[nggallery id=6634]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Locuitorii din Abrud, fără apă potabilă luni după-masa, din cauza unei avarii: Furnizarea, sistată pe două străzi din oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Locuitorii din Abrud, fără apă potabilă luni după-masa, din cauza unei avarii: Furnizarea, sistată pe două străzi din oraș Locuitorii din Abrud au rămas fără apă potabilă luni după-masa, din cauza unei avarii. Furnizarea a fost sistată pe două străzi din oraș. Citește și: DEER – Sucursala Alba anunță întreruperile de energie electrică programate pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea