FOTO ȘTIREA TA: Alba Iulia, un oraș prea SMART ca să mai funcționeze și semafoarele

Alba Iulia este un oraș prea SMART ca să mai funcționeze și semafoarele. De ceva timp, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, în intersecția de la Hotel Cetate, aparatele inteligente sunt …”degeaba”.

Mai multe semafoare din Cealaltă Capitală nu funcționează și creează dificultăți conducătorilor auto și pietonilor. Deși sînt defecte de cîteva zile, nici pînă la această oră acestea nu au fost reparate, iar în intersecție traficul devine de multe ori problematic.

Mai mulți internauți au reclamat astfel de dispozitive nefuncționale și în alte zone ale orașului după ce imaginile au fost postate pe facebook de un locuitor din Alba Iulia.

Circulația în anumite momente ale zilei este un adevărat coșmar, cu atât mai mult dacă nu funcționează semafoarele. Așadar, participanții la trafic, fie ei conducători auto sau pietoni, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare cât timp “stopul” e stricat.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Hașiștag Rezist 20 septembrie 2018 at 20:16

In orasul „Hava-Smart” firma angajata de primarie sa se ocupe de repararea si intretinerea semafoarelor inventariaza becurile arse de aproximativ 3 luni de zile.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...