Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

FOTO: Statuile din Cetatea Alba Iulia au dat în mintea copiilor. Ping şi Pong, un proiect pentru copiii de toate vârstele

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cine s-a plimbat luni seara prin Cetatea Alba Carolina a avut ocazia să vadă statuile cu o altă înfăţişare. Peruci în nuanţele curcubeului, nasuri roşii şi pălării multicolore au fost accesoriile care au decorat cele aproape 20 de personaje care veghează cetatea.

Dacă vă întrebaţi care e ocazia acestui carnaval, vă informăm că proiectul aparţine celei mai noi agenţii de evenimente pentru copii din oraşul nostru: Ping şi Pong.

Pe lângă jocurile şi animaţiile cu care înveselesc pe cei mici la petreceri, organizatorii au în plan multe acţiuni de voluntariat la grădiniţe, spitale dar şi în spaţiile publice.

Organizatorii de petreceri s-au obişnuit deja să aducă zâmbete pe feţele copiilor cu ocazia fiecărei petreceri la care participă deghizaţi în clowni, piraţi, prinţese sau indieni. A venit aşadar timpul să descreţească şi frunţile copiilor mai mari.

„Râsul este un panaceu universal. Toţi avem probleme, iar o doză de optimism poate nu ni le rezolvă, dar cu siguranţă ne va face să le vedem mai puţin negativist. A fost minunat să vedem cum oameni de toate vârstele treceau pe lângă statuile deghizate, zâmbeau, făceau poze. Turiştii erau şi ei foarte încântaţi.” declară Cristina, tânăra care a avut această năstruşnică idee.

Se pare că acesta este doar începutul proiectelor pe care Ping şi Pong le vor avea în oraşul nostru.

[nggallery id=279]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România Anual la data de 25 aprilie este sărbătorită Ziua Justiţiei Militare, marcând, astfel, data la care, în anul 1919, a luat fiinţă Serviciul Contencios al Ministerului de Război, prin Decretul-lege nr. 1625, semnat de regele Ferdinand, act ce a marcat înfiinţarea unei structuri specializate în asigurarea asistenţei juridice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea