Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Star Pro Optimum a câștigat Torneo della Befana de la Parma, cu generația Under 14!!! Victorii pe linie pentru elevii antrenorilor Ciprian Selagea și Gică Bran

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Star Pro Optimum a câștigat Torneo della Befana de la Parma, cu generația Under 14!!! Au fost victorii pe linie pentru elevii antrenorilor Ciprian Selagea și Gică Bran la tradiționalul turneu fotbalistic

Vestea începutului de an în sportul județean este dată de succesul repurtat de micuții fotbaliști de la Star Pro Optimum – care au reușit să se impună în Italia, la Parma, la “Torneo della Befana”, ajuns la a 17-a ediție. Premiul pentru acest succes a fost surpriza oferită prin participarea la partida din Serie A dintre Sassuolo și Fiorentina.

Jucătorii pregătiți de Ciprian Selagea și Gheorghe Bran au devenit campioni la categoria Under 14 (grupa din 2010), după ce au câștigat cele 5 meciuri susținute la tradiționala competiție juvenilă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pe lângă aceasta, gruparea din Alba a impresionat prin galeria care i-a susținut pe “alb-negrii”, delegația deplasată fiind compusă din 36 de persoane. Fanii români au afișat tricolorul și s-au manifestat precum la un meci al Naționalei.

Ne bucurăm că am învins, demonstrând că avem o generație talentată, cu foarte mult potențial. Am avut parte de condiții foarte bune, cazare, organizare, terenuri de joc, rezultând o experiență deosebită. Suntem mândri de isprava făcută, mândri că că reprezentăm țara, orașul natal Alba Iulia și că nu ne-am lăsat mai prejos față de italieni. Mulțumim părinților și felicitări „fiarelor”. Ne așteaptă un dreum lung spre casă, de aproximativ 15 ore , dar parcă e mult mai lejer și mai frumos când te întorci cu trofeul acasă”, a spus Ciprian Selagea

Lotul deplasat: Tudor Fechete – portar, Raul Sibișean, Lucas Hada, Alex Suschevici, Ilie Ampoițan, Alex Matyasi, George Opincariu, Luca Sărăcuț, Cătălin Demean, Andrei Iosif, Darius Horșa, Rareș Dan, Raul Bocăniciu, David Ponoran, Darius Manea.

Star Pro Optimum a câștigat grupa după 4 victorii din tot atâtea jocuri, după cum urmează: 8-0 cu Castelnuovo DG, 2-0 cu Virtus Parma, 4-2 cu Bakia Cesenatico Sq. Blu și 1-0 cu US Montebello. În ultimul act al turneului, gruparea albaiuliană a întâlnit învingătoarea din grupa B, GS Fraore Noceto, pe care a învins-o cu 2-0 (2-0), goluri Ponoran și Bocăniciu.

Befana, în folclorul italian, este o vrăjitoare bătrână care vizitează copiii noaptea între 5 și 6 ianuarie, în ajunul Bobotezei, și oferă cadouri în mod asemănător cu Moș Crăciun sau cei Trei Magi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea