Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: Spune „DA” de Ziua Îndrăgostiţilor, în Cetatea Alba Carolina. Căsătorii pentru o zi, oficiate într-un cadru de poveste

Alexandra Mates

Publicat

în

ziua indragostitilor in Cetatea Alba Carolina09Cuplurile din Alba Iulia, care doresc să-şi petreacă Ziua Îndrăgostiţilor mai „altfel”, pot alege să se căsătorească pentru o zi, în adevăratul sens al cuvântului, cu maestru de ceremonii, martori şi acte „în regulă”, fără cheltuieli şi bătăi de cap. Mai mult, cadrul este unul de poveste, în „inima” Cetăţii Alba Carolina, pe Traseul Celor Trei Fortificaţii.

De Valentine’s Day, tinerii albaiulieni pot încerca emoţiile unei ceremonii „pe bune”. Carolina Cafe, din Piaţa Cetăţii a pregătit un ziua indragostitilor in Cetatea Alba Carolina06program special pentru îndrăgostiţi în această zi, căsătoriile „de probă”, fiind pe lista surprizelor.

Astfel, cei care se iubesc sunt aşteptaţi să-şi unească destinele şi să-şi spună „DA” în faţa „ofiţerului de stare civilă”, la Traseul Celor Trei Fortificaţii. Cununia va fi oficializată în două limbi, română şi rusă.

Mariajele scurte de o zi pot fi o amintire frumoasă peste ani.

O altă modalitate de a-ţi imortaliza iubirea în zona istorică a Cetăţii de Valentine’s Day este poza la minut, încă o surpriză pregătită de Carolina ziua indragostitilor in Cetatea Alba Carolina03Cafe, care a adus un fotograf profesionist. Fotografiile sunt realizate  într-un decor atent aranjat, din care nu lipsesc inimioarele.

Pe lângă acestea, cei care vor alege să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor la cafeneaua din Cetate, vor putea participa la o tombolă cu premii, ce constau în abonamente de echitaţie, plimbări cu trăsura, dar şi alte cadouri surpriză. Extragerile la tombolă vor avea loc la ora 22.00.

Nu lipseşte de la cafenea turta dulce „Te ador”, proaspăt scoasă din cuptor.

Aşadar, cei care vor să celebreze iubirea într-un cadru restrâns şi o ambianţă romantică, sunt aşteptaţi în Cetate. Vremea e superbă…

[nggallery id=19]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

2-3 martie: “Shop My Closet”, organizat de o tânără antreprenoare din Alba. Shopping și socializare, la Framm’s

Ziarul Unirea

Publicat

în

2-3 martie: “Shop My Closet”, organizat de o tânără antreprenoare din Alba. Shopping și socializare, la Framm’s Din pasiune pentru modă, o tânără antreprenoare din Alba Iulia a decis să desfășoare în cadrul salonului ei de înfrumusețare “Shop My Closet” – “Cumpăra din dulapul meu”. Fiecare dintre noi avem haine nepurtate în garderobă, care fie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea