Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO Spaţiile Ryma: Concertul trupei Vunk – un succes total

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aseară, Spaţiile Ryma din Cetatea Alba Carolina au devenit neîncăpătoare. Sute de albaiulieni s-au adunat aici, pentru a lua parte la concertul trupei Vunk. Aceştia şi-au făcut apariţia pe scenă în jurul orei 22.45 şi au cântat împreună cu fanii melodii precum „Pleacă!”, „Noi o scoatem la capăt” sau noul single „Scapă-mă de ea”, dar şi numeroase alte piese.

Concertul a durat aproximativ două ore şi a făcut parte din cadrul Festivalului Internaţional de Teatru „Poveşti”, ce se desfăşoară în aceste zile la Alba Iulia.

„La Festivalul Internaţional de Teatru „Poveşti”, ni s-a făcut o surpriză. Am primit trofeul onorific al turneului, chiar în Cetatea Alba Iuliei :)”, a declarat trupa Vunk pe reţeaua de socializare, Facebook.

„Sunt câţiva ani de când n-am mai fost aici, aşa că ne bucurăm de revedere”, au mai precizat aceştia.

Trupa Vunk s-a lansat în 1999 sub numele de VANK, nume format din iniţialele membrilor (Victor, Alex, Nicu şi Cornel). Primul concert al trupei a avut loc în octombrie 1994 la Teatrul Ion Creangă, alături de ZOB. După o pauză destul de lungă, în 1999, cei patru interpreţi lansează single-ul Independent. Cel de-al doilea album al băieţilor, „6 piese de 5 stele”, apare în 2001, având ca prim single de promovare  Regele şoselelor. După numai un an, formaţia revine cu un nou material discografic numit „In haine noi”, ce conţine atât piesa All Too Young, cu care au ocupat locul II la selecţia naţională Eurovision 2002, cât şi N-am noroc, un remake al unei piese semnate de Anda Călugăreanu. In 2004, Vunk revine cu un album Best Of, pe care apar hiturile trupei lansate de-a lungul timpului, printre care se numără: 1000, Baladă pentru o minune, Lângă inima mea vine inima ta, Iubire cu imprumut. La împlinirea a 10 ani de carieră şi după o pauză de aproximativ 4 ani, trupa se reinventează, revenind într-o nouă formulă şi sub un nou nume: VUNK!

Spaţiile Ryma vor găzdui pe data de 12 octombrie un nou superconcert, de această dată al trupei Les Elephants Bizarres, cea  care a făcut  furori în Bucureşti şi în întreaga ţară. Pentru cei interesaţi preţul unui bilet este de 10 lei iar rezervările se pot face la numărul de tel: 0358-566998.

Foto: Florin Marius

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea