FOTO| Sorin Vasile, candidatul Pro România la primăria Cugir și-a depus oficial candidatura

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Sâmbătă, 15 august, Sorin Vasile și-a depus oficial candidatura pentru funcția de primar al orașului Cugir din partea formațiunii Pro România. De profesie economist, Sorin Vasile are 43 de ani, e căsătorit, are un băiat de 11 ani și este proprietarul unei afaceri în domeniul construcțiilor.

Așa cum a anunțat și în urmă cu două săptămâni, prioritățile domniei sale sunt legate, înainte de toate, de educație, sănătate, siguranță și prosperitate, considerând că orașul Cugir are potențial pentru a se dezvolta mult mai mult. La Cugir, Sorin Vasile, președinte al Pro România din localitate, va deschide și lista de consilieri a formațiunii conduse la nivel central de președintele partidului, fostul prim-ministru Victor Ponta.

USR - Alegeri parlamentare 2020

El va fi secondat pe lista de candidați pentru Consiliul Local Cugir, de doamna Cristina Moldovan, de profesie jurist. Locurile 3 și 4 pe listă sunt ocupate de inginerii Aurel Goga și respectiv Cristian Vasilache. De precizat că Pro România Cugir și-a deschis recent noul sediu în clădirea în care funcționează Direcția Taxe și impozite locale, pe strada Victoriei, nr 9, la etajul 2.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419