Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Șoferul unei firme de curierat din Alba Iulia a rămas fără banii din portofel, dupa ce a lăsat mașina deschisă și nesupravegheată timp de 10 minute

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un albaiulian, șofer al unei firme de curierat din Alba Iulia, a suferit o pagubă de 3.000 de lei, după ce a lăsat mașina deschisă și nesupravegheată.

”Mi-a fost furată o suma de 3.000 de lei în timpul serviciului, în timp ce lucram pe strada Nicolae Bălcescu, ca și curier. Am fost să livrez un pachet peste drum lângă Electrica și mi-am uitat portofelul în mașină. Când am ajuns înapoi, după 10 minute am găsit portofelul lângă schimbătorul de viteze, fără suma de 3.000 de lei”, ne-a spus albaiulianul.

Acesta a explicat că a lăsat mașina deschisă deoarece avea o defecțiune la portieră.

El a sesizat furtul la 112 iar autoritățile abilitate au demarat cercetările pentru depistarea vinovatului și recuperarea pagubei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ajutor de stat pentru crescătorii de bovine și bubaline 2024. Până la ce data se pot depune cererile?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ajutor de stat pentru crescătorii de bovine și bubaline 2024. Până la ce data se pot depune cererile? Potenţialii beneficiari ai schemei de ajutor de stat pentru susţinerea activităţii crescătorilor din sectorul bovinelor de carne şi al bubalinelor pot depune cereri de solicitare până pe data de 21 martie 2024, informează Agenţia de Plăţi şi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea