Rămâi conectat

Sport

FOTO: Școala de Dans “Chirilă” Alba Iulia, 11 medalii la “Buburuza de Aur”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La sfârșitul săptămânii trecute Școala de Dans “Chirilă” din Alba Iulia a participat la o altă competiție importantă din România, a VII-a ediție a Concursului Național de Dans „Buburuza de Aur” desfășurat la Tg Mureș, care a strâns la start, în cele două zile, un număr de aproximativ 800 de sportivi din 11 județe din țară. Alba a fost reprezentat doar de Școala de Dans Chirilă care a participat în această competiție cu patru formații de dans, cu un număr record de 17 coregrafii.

După cele 12 ore de concurs, extrem de dificile din punct de vedere fizic dar și emoțional pentru cei 47 de dansatori albaiulieni (46 fete și un băiat), reprezentanții clubului din Cetatea Marii Uniri au urcat de 11 ori pe podiumul de premiere.

Suntem mândri și în același timp extrem de fericiți pentru rezultatele obținute. Se dovedește că efortul susținut atât al copiiilor, al familiilor acestora, cât și al nostru personal nu a fost în zadar. Cele câteva sute de ore de curs își spun cuvântul și iată că ne bucurăm să culegem laurii”, au declarat Bianca și Alexandru Chirilă, cei doi instructori ai Școlii de dans ce le poartă numele.

Rezultate: *Apulum Dance, categoria 16-19 ani, două locuri întâi; *Spirit Liber, categoria 12-15 ani, 4 locuri întâi și un loc trei; *Acrocats, categoria 8-11 ani, un loc doi; *Gymnastic Qeens, categoria 8-11 ani, un loc întâi; *Duo Filimon/Szakacs, categoria 12-15 ani, locul întâi, *Duo Neamțu/Moș, categoria 12-15 ani, locul întâi; *Duo Sunzuiană/Gherman, categoria 8-11 ani, locul întâi; *solo Mara Gherman, categoria 8-11 ani, locul 2; *solo Câmpean Bianca, categoria 8-11 ani, locul 4, *solo Antonia Szakacs, categoria 8-11 ani, locul 5; *solo Daria Podar, categoria 12-15 ani, locul întâi și Premiu Special pentru cea mai bună coregrafie și interpretare de dans contemporan; *solo Alexa Chirilă, categoria 12-15 ani, locul 2.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea