Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: ”Școala altfel”, la Teatrul de Păpuși ”Princhindel”. 900 de copii de la grădinițele și școlile din Alba, la spectacolul ”Cine va păzi clopoțeii?”

Ziarul Unirea

Publicat

în

 Cine va pazi clopoteii - Teatrul Prichindel Alba   IuliaTeatrul de Păpuși ”Prichindel” Alba Iulia s-a implicat activ în cadrul programului „Școala Altfel”, oferind micuților spectacolul ”Cine va păzi clopoțeii?”, regia Teodora Popa.

Cu această ocazie au participat aproximativ 900 de copii din școlile și gradinițele din Alba.

„Mulțumim și apreciem totodată faptul că educatorii, învățătorii și părinții au ales spectacolele teatrului nostru ca alternativă educațională în cadrul programului Școala Altfel.

Cine va pazi clopoteii - Teatrul Prichindel Alba Iulia -   2Considerăm că spectacolul de teatru, dincolo de caracterul ludic, reprezintă și o bună metodă educativă. Bucuria și reacțiile pozitive ale copiilor din sala de spectacol confirmă că această alegere a fost una potrivită pentru ei.

Ne dorim ca pe viitor să fim cât mai prezenți în acest proiect. Felicitări echipei spectacolului pentru prestație. Sărbători fericite dragi prieteni ! „, a transmis Ioana Bogățan, managerul teatrului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

AJOFM Alba: Stimulent financiar pentru firmele care angajează elevi și studenți pe perioada vacanței. Ce valoare are și cum poate fi obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

AJOFM Alba: Stimulent financiar pentru firmele care angajează elevi și studenți pe perioada vacanței. Ce valoare are și cum poate fi obținut Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba reamintește faptul că firmele care angajează în perioada vacanței elevi sau studenți pot beneficia de un stimulent financiar lunar egal cu 50% din valoarea indicatorului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea