Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: ”Școala altfel”, la Teatrul de Păpuși ”Princhindel”. 900 de copii de la grădinițele și școlile din Alba, la spectacolul ”Cine va păzi clopoțeii?”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 Cine va pazi clopoteii - Teatrul Prichindel Alba   IuliaTeatrul de Păpuși ”Prichindel” Alba Iulia s-a implicat activ în cadrul programului „Școala Altfel”, oferind micuților spectacolul ”Cine va păzi clopoțeii?”, regia Teodora Popa.

Cu această ocazie au participat aproximativ 900 de copii din școlile și gradinițele din Alba.

„Mulțumim și apreciem totodată faptul că educatorii, învățătorii și părinții au ales spectacolele teatrului nostru ca alternativă educațională în cadrul programului Școala Altfel.

Cine va pazi clopoteii - Teatrul Prichindel Alba Iulia -   2Considerăm că spectacolul de teatru, dincolo de caracterul ludic, reprezintă și o bună metodă educativă. Bucuria și reacțiile pozitive ale copiilor din sala de spectacol confirmă că această alegere a fost una potrivită pentru ei.

Ne dorim ca pe viitor să fim cât mai prezenți în acest proiect. Felicitări echipei spectacolului pentru prestație. Sărbători fericite dragi prieteni ! „, a transmis Ioana Bogățan, managerul teatrului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea