Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Sara Holhoș, de la Colegiul Militar din Alba Iulia a câștigat marele premiu pentru „Cel mai bun elev salvator”. Ce alte premii au obținut elevii militari la concursul „Şi mâinile mici salvează vieţi”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sara Holhoș, de la Colegiul Militar din Alba Iulia a câștigat marele premiu pentru „Cel mai bun elev salvator”. Ce alte premii au obținut elevii militari la concursul „Şi mâinile mici salvează vieţi”.

Citește și: BACALAUREAT 2023: Modele de SUBIECTE și BAREME din anii precedenți

Elevii Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” au obținut premii importante și mențiuni la concursul care a încheiat Proiectul „Şi mâinile mici salvează vieţi”. Concursul a reunit echipaje formate din câte 10 elevi de la școlile și liceele participante la acest proiect: Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul”, Colegiul Tehnic „Apulum”, Liceul de Arte „Regina Maria”, Seminarul Teologic „Sfântul Simion Ștefan” și Școala Gimnazială „Mihai Eminescu”.

Citește și: BACALAUREAT 2023: Cum se calculează media finală și ce se întâmplă dacă obții 5,99

Coordonați de doamna profesoară de biologie Adela Tudor, elevii au demonstrat că știu să aplice în mod corect procedurile de acordare a primului ajutor, proceduri pe care le-au învățat în luna mai, la cursurile din cadrul proiectului.

Eleva sergent Sara Holhoș a câștigat marele premiu pentru „Cel mai bun elev salvator”, iar elevul sergent Tudor Creț s-a clasat pe Locul III. Elevele sergent major Irina Oarga, Diana Cîrciu și Roxana Olaru și elevii sergent Dan Dîrjan, Alexandru Văduva, Karina Dejan, Alesandra Moldovan și Raul Cazan au obținut Mențiuni.

Proiectul „Şi mâinile mici salvează vieţi” este destinat elevilor din școlile și liceele din Alba Iulia, fiind implementat de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România Filiala Alba, în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia și Inspectoratul Școlar Județean Alba. Potrivit organizatorilor, proiectul s-a născut din dorința ca fiecare copil de vârstă școlară să fie instruit pentru aplicarea corectă a procedurilor de resuscitare.

Felicitări tuturor pentru implicare și rezultatele obținute!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”, în parteneriat cu Primăria Comunei Șugag și Biserica Ortodoxă Șugag, organizează la Șugag o nouă ediție a obiceiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea