FOTO, România – Țara Galilor 2-0 (0-0) | „tricolorii” mici, pas imens spre Euro 2019!

„Tricolorii mici” au făcut un pas mare spre calificarea la Campionatul European din 2019, în fața unei asistențe record, la Cluj-Napoca, victorie cu cu Țara Galilor 2-0 (0-0, într-o atmosferă de vis.

Pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” au fost 12.588 de spectatori,  un record pentru „tricolorii mici”, în ultimele trei decenii, echipa lui Mirel Rădoi obținând o victorie conturată în actul secund prin golurile marcate de Man (54, a împins balonul în plasă din careul mic) și Pușcaș (71, după o superbă acțiune individuală).

ELIT

Meciul unei generații, câștigat nu fără emoții, a apropiat naționala de tineret de turneul final al Campionatului European din 2019, din Italia, micii tricolori mai având nevoie de o remiză în ultimul joc, la Ploiești, în 16 octombrie, cu Liechtenstein.

Ultimul turneul final la care o selecţionată a României U21 a participat a fost cel din 1998, organizat chiar de România, iar antrenor era Victor Piţurcă.

Mihail David - 2020

România: I. Radu – R. Boboc, A. Rus, Pașcanu, Fl. Ștefan – Nedelcu, Cicâldău – Man, I. Hagi, Fl. Coman – A. Ivan; rezerve: 12. Căbuz – Ghiță, Pușcaș, Ad. Petre, Moruțan, Oaidă, A. Ciobanu. Antrenor Mirel Rădoi

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...