Rămâi conectat

Sport

FOTO: România – Finlanda 1-1 (0-0) | O nouă dezamăgire „tricoloră” pe Național Arena, pericol de ratare a calificării!

Dan HENEGAR

Publicat

în

România dezamăgește din nou în preliminariile Euro 2016, remizând acasă, pe „Național Arena” cu Finlanda scor 1-1 (0-0). Romania - Finlanda preliminarii CE 153

„Tricolorii” au ratat copios la ultimul meci acasă din aceste preliminarii și riscă să piardă calificarea la Campionatul European de anul viitor.

Portarul advers Hradecky a făcut minuni între buturile nordicilor, care ne-au taxat în minutul 66, printr-un contraatac fructificat de Pohjanpalo. În minutul 90, Hoban a înscris din apropiere, salvând un punct.

*Record de asistență, dar și de dezamăgire

„Național Arena” a fost luată cu asalt de peste 54.000 de spectatori, stabilindu-se recordul de asistență al arenei. Atmosfera creată de fanii naționalei a fost una fabuloasă, incendiară, însă, dezamăgirea semi-eșecului a fost pe măsură.

*”Demisia, demisia”

Răbdarea unui public admirabil a ajuns la capăt, fanii scandând în final, în câteva rânduri „Demisia, demisia”!

România s-a chinuit până în prelungiri, părând că nu este capabilă să înscrie, deși și-a creat ocazii, a dezamăgit prin acest pas fals, într-un meci în care putea desface șampania calificării.

Trupa lui Iordănescu este pe locul secund în grupă și este obligată să învingă în Feroe, pentru a se califica. Dacă nu marcam prin Hoban, eram la egalitate de puncte cu Ungaria (2-1 cu Feroe), maghiarii fiind avantajați de rezultatele directe.

Foto: Lucian DANCIU

[nggallery id=1096]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea