Rămâi conectat

Sport

FOTO: România, cu Răducu Pocol în efectiv, calificată în optimile Cupei Mondiale a Națiunilor, după trei victorii și fără gol primit

Dan HENEGAR

Publicat

în

Raducu Pocol Academia Hagi 1Cu trei victorii în tot atâtea întâlniri și fără gol primit, România, reprezentată de Academia Hagi 2002, cu abrudeanul Răducu Pocol în efectiv a încheiat Grupa A pe primul loc și a obținut calificarea în optimi de finală a Cupei Mondiale a Națiunilor Danone 2014, care se dispută în Brazilia, în orașul Sao Paulo, în aceste zile. Tinerii fotbaliști români s-au calificat în optimile de finală, unde vor întâlni astăzi Italia.

Grație acestor rezultate echipa Academiei Hagi 2002 este prima din România, care reușește să introducă țara noastră în elita Danone Nations Cup. Cea mai bună clasare a unei echipe din România din istoria Danone Nations Cup fusese locul 18.

Academia HagiDupă splendidele victorii înregistrate în faţa Tunisiei (3-0) și Irlandei (1-0), România şi-a continuat parcursul la Danone Nations Cup, de la Sao Paulo (Brazilia), cu un nou succes, contra Germaniei (2-0).

Reprezentanta României în Brazilia este Academia Hagi 2002 (deţinătoarea titlului Cupei Hagi Danone), care a susţinut ultimul meci al fazei grupelor contra Germaniei. Întâlnirea s-a încheiat cu victoria constănțenilor, scor 2-0, golurile fiind înscrise de Louis Munteanu și Alexi Pitu.

Rezultatele de până acum ale echipei României:

Etapa I, faza grupelor:

ROMÂNIA – Tunsia 3-0 (Louis Munteanu 2, Alexi Pitu)

Irlanda – ROMÂNIA 0-1 (Louis Munteanu)

Germania – ROMÂNIA 0-2 (Louis Munteanu, Alexi Pitu).

Clasament final Grupa A: 1.România 9p, 2.Germania 3p, 3.Tunisia 3p, 4.Irlanda 3p.

Programul în continuare al echipei României:

Sâmbătă, 15 noiembrie: Optimi de finală:

ROMÂNIA – Italia / ora locală 10:00 (14:00, ora României)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea