Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Reunire pentru CS Ocna Mureș, Alexandru Giurgiu – prezent, dar fără a se antrena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Ocna Mureș este a doua divizionară terță din Alba care și-a reluat antrenamentele, în această după-amiază fiind prevăzută, la lumina reflectoarelor,  prima ședință de pregătire pe stadionul din localitatea salină.

21 de jucători au fost prezenți la reunire, alături de aceștia fiind și mijlocașul Alexandru Giurgiu, care însă nu s-a antrenat, invocând motive medicale. Căpitanul ocnamureșenilor în toamna trecută vrea să plece în această iarnă, fiind decis să facă pasul spre despărțire, deși mai are contract până la finele campionatului, având oferte clare de la CSM Unirea Alba Iulia și CS Universitatea Alba Iulia.

Mai căutăm jucători, asta e clar, iar despre situația lui Giurgiu, sper să o rezolve conducerea. În actuala situație, toată lumea are de pierdut, dar în primul rând el. Vrem să ne antrenăm cât mai bine pentru a ne atinge obiectivele. Trebuie să reglăm problemele în defensivă, dar și în privința pregătirii fizice, pentru a nu mai avea acele căderi din reprizele secunde”, a concluzionat Dan Roman

Au răspuns „prezent” apelului făcut de antrenorii Dan Roman și Nicolae Suciu următorii: Fl. Stângă (deocamdată pe loc, deși e posibil să revină la Viitorul Cluj), M. Țăranu – A. Țăranu, D. Mic, Bucșa, Cimpoieșu – Cioargă, Socaci, Oprinca, Guț, G. Goronea, Căt. Creț – D. Ghiță, Ceaca, Ad. Coman, plus juniorul Sebastian Toth (n. 2006, mijlocaș), și nou-veniții Potra, Haiduc, Cos. Năcreală și D. Maier, dar și clujeanul Răzvan Pop (mijlocaș dreapta, 26 de ani), fost în județul Satu Mare, ce va fi testat în această perioadă. A absentat, din motive medicale, Al. Kiraly, ce nu va juca în această primăvară întrucât a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi, în decembrie, la Budapesta.

Din postură de “lanternă roșie” a Seriei 9 din Liga 3, cu o zestre precară strânsă în 15 etape, doar 9 puncte (spre comparație, în 2021 se ierna pe poziția a 6-a, cu 16 puncte), “alb-albaștrii” au în față o primăvară fierbinte și complicată, misiunea fiind de evitare a retrogradării.

Până în prezent au fost rezolvate 3 achiziții, fundașii Potra (ex-Gloria Bistrița), Haiduc (revenit din Italia, de la muncă) și Cos. Năcreală (CSU Alba Iulia), fiind foarte aproape de a semna și portarul aiudean David Maier (Inter Unirea). Au mai plecat Cadar (i s-a dat dezlegarea, probabil la Victoria Carei), Gorba (CSM Satu Mare), Paleoca (CSU Alba Iulia), ultimii doi fiind titulari în prima parte a campionatului, dar și Coltor (la care s-a renunțat în tur)

Echipa condusă de Dan Roman și-a stabilit și programul partidelor de verificare din această perioadă, după cum urmează: o dublă cu Retezatul Hațeg (28 ianuarie și 4 februarie), Viitorul Vama Seacă (11 februarie), CFR Cluj II (18 februarie), S[n[tatea Cluj (probabil, 25 februarie), Gloria Bistrița (ultima repetiție, în 4 martie, pe teren propriu, contra echipei ex-uniristului Adrian Falub, ldierul Seriei 10).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea