Rămâi conectat

Sport

FOTO: reunire la AFC Unirea 1924 Alba Iulia, cu gândul la promovarea în Liga a 3-a! Antrenori și jucători noi în Cetate!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

AFC Unirea 1924 Alba Iulia, echipă promovată în Liga a IV-a cu 26 de victorii din tot atâtea meciuri a încAFC Unirea 1924 Alba Iulia reunire 1eput astăzi antrenamentele, obiectivul fiind unul categoric: promovarea în eşalonul terţ. Prima şedinţă de pregătire de pe „Cetate” a fost condusă de staff-ul tehnic format din Mihai Dăscălescu, ajutat de Mihai Manea, Raul Oargă şi Marcel Rusu.

Mihai Dăscălescu, preşedinte AFC Unirea Alba Iulia: „Ne aşteaptă un sezon foarte încărcat, greu şi sperăm să avem rezultate bune fiindcă ne dorim promovarea în Liga a III-a. Sunt bucuros că i-am cooptat în staful tehnic pe Mihai Manea şi Raul Oargă, încercăm să completăm lotul de jucători cu cei nou- veniţi de la echipele care în sezonul precedent s-au luptat la promovare. Urmează o perioadă de acumulări fizice, iar în amicalele din această vară vrem să intregram băieţii nou-veniţi în sistemul de joc pe care îl dorim. Avem promisiuni că vom fi sprijiniţi de autorităţile locale”.  Staful tehnic este format din Mihai Dăscălescu, ajutat de Manea Mihai   Raul Oargă și Marcel Rusu – antrenor cu portarii. Primul amical stabilit pe 29 august cu Metalurgistul Cugir.

*Întăriri de la Mureșul Vințu: Oara, Răcătăian, Javla, I. Grozav, Gavrilă, dar și de la Performanța: C. Oltean

Mihai Manea le-a transmis jucătorilor în vestiar: “Am venit aici să municim şi nu uitaţi că fotbalul este o plăcere! Nu va fi simpatie sau prietenie pentru niciun jucător, cine trage la antrenamente si merită va juca. Ne dorim să ne atingem obiectivul cât mai repede, mi-aş dori să promovăm încă din tur

*Viceprimarul Pleșa a promis sprijin de la autoritățile locale

Prezenţi la reunire viceprimarul Gabi Pleşa şi consilierul local Rareş Buglea le-au transmis jucătorilor şi stafului tehnic în vestiar că vor face tot posibilul ca autorităţile să finanţeze echipa fanion a judeţului Alba, sperându-se în readuce cât mai mult suporteri lângă Unirea.

LOTUL DE JUCĂTORI PREZENŢI LA REUNIRE:

Portari: Căt. Suciu

Fundaşi: B. Rodean, N. Rus, Matei, Boancă

Mijlocaşi: Joldeş, Ioani, Păcurar, Onacă, Oancea, Schiau

Atacanţi: Culda, Lasconi, Ştef, Iacşa, Al. Popa, Dup, And. David, Marica

Veniri: And. Gavrilă, Cl. Oara, Javla, Răcătăian (toţi de la Vinţu de Jos, ultimii doi sub formă de împrumut), C. Oltean (Performanţa)

Plecări: Goguţa (împrumutat la Galda) şi R. Baba (imprumutat la Ighiu)

Au lipsit motivat: V. Răducanu, And. Ianc şi I. Grozav (Vinţu de Jos)

Foto, text: Lucian DANCIU

[nggallery id=775]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea