Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Recunoștința trece uneori dincolo de cuvinte! Aranjamente florale, desene pe pereți, ”lucruri mărunte” care le fac mai puternice pe cadrele medicale de la SJU Alba implicate în lupta cu pandemia de COVID-19

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o postare publicată în mediul online, secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Alba Iulia a dorit să arate tuturor recunoștința și dragostea de care s-a bucurat personalul lor medical de la public.

,,Nu de puține ori, pacienții secției de Boli Infecțioase au fost cei care au dat putere cadrelor medicale în lupta cu pandemia de COVID-19, prin cuvintele sau faptele lor pline de recunoștință, după ce au primit îngrijiri medicale corespunzătoare și s-au însănătoșit.

Deși pandemia de COVID-19 ne-a obligat să păstrăm distanța a reușit să unească oamenii, respectiv personalul medical de pacienți. Recunoștința a trecut și dincolo cuvintele calde, la fapte frumoase, motiv pentru care dorim și noi să le mulțumim!

Au fost, de asemenea, și oameni care, deși nu au necesitat îngrijiri medicale, au ținut să fie aproape de noi și necesitățile zilnice ale pacienților. Ei vor rămâne ”anonimi”, așa cum își doresc, dar prezenți în sufletele noastre.
Nu uităm nici de Andrei, băiețel care ne-a asigurat că totul va fi bine și pe care l-am cunoscut de 1 iunie.

Mesajul său viu colorează peretele secției noastre și însuflețește fiecare dimineață de lucru.
De la echipa de Robotică a Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” am primit viziere. De la pacienți torturi cu mesaje personalizate. De la cei care ne apreciază munca aranjamente florale.
Împărtășim, astăzi, bucuria lucrurilor mărunte cu voi, toți, cu gândul că totul va fi bine și că ceea ce nu ne doboară ne face mai puternici!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată Șase medici noi își vor începe activitatea în curând la Spitalul Municipal Blaj. Unitatea medicală are astfel 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea