Ziarul Unirea

FOTO| Recunoștința trece uneori dincolo de cuvinte! Aranjamente florale, desene pe pereți, ”lucruri mărunte” care le fac mai puternice pe cadrele medicale de la SJU Alba implicate în lupta cu pandemia de COVID-19

Într-o postare publicată în mediul online, secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Alba Iulia a dorit să arate tuturor recunoștința și dragostea de care s-a bucurat personalul lor medical de la public.

,,Nu de puține ori, pacienții secției de Boli Infecțioase au fost cei care au dat putere cadrelor medicale în lupta cu pandemia de COVID-19, prin cuvintele sau faptele lor pline de recunoștință, după ce au primit îngrijiri medicale corespunzătoare și s-au însănătoșit.

ELIT

Deși pandemia de COVID-19 ne-a obligat să păstrăm distanța a reușit să unească oamenii, respectiv personalul medical de pacienți. Recunoștința a trecut și dincolo cuvintele calde, la fapte frumoase, motiv pentru care dorim și noi să le mulțumim!

Au fost, de asemenea, și oameni care, deși nu au necesitat îngrijiri medicale, au ținut să fie aproape de noi și necesitățile zilnice ale pacienților. Ei vor rămâne ”anonimi”, așa cum își doresc, dar prezenți în sufletele noastre.
Nu uităm nici de Andrei, băiețel care ne-a asigurat că totul va fi bine și pe care l-am cunoscut de 1 iunie.

Mesajul său viu colorează peretele secției noastre și însuflețește fiecare dimineață de lucru.
De la echipa de Robotică a Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” am primit viziere. De la pacienți torturi cu mesaje personalizate. De la cei care ne apreciază munca aranjamente florale.
Împărtășim, astăzi, bucuria lucrurilor mărunte cu voi, toți, cu gândul că totul va fi bine și că ceea ce nu ne doboară ne face mai puternici!”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419