Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: Primele imagini de pe stradă cu Marius Moga, Bianca Lăpuște şi fetița lor, Maria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La o lună de când soția lui, Bianca Lăpuşte, a născut-o pe micuţa Maria, Marius Moga a fost surprins de click.ro cu cele două frumoase din familie, la o clinică medicală din București.

marius moga1Albaiulianul Marius Moga este foarte fericit de când a devenit tată. Are o soţie frumoasă şi tânără, proaspătă mămică, pe care o ajută cum poate, atunci când nu e prins în proiectele lui muzicale sau de televiziune. Marţi seară, în jurul orei 20.00, cei doi au fost surprinşi în timp ce mergeau cu micuţa la un control medical, la o clinică particulară din zona Floreasca.
Compozitorul a ieşit din clinică cu actele, apoi i-a deschis portiera soţiei lui, care s-a aşezat pe bancheta din spate, acolo unde era instalat şi coşuleţul bebeluşei.

“Bianca este foarte tânără (n.r. – miercuri a împlinit 22 de ani), dar pot să spun că e mămica perfectă. Se descurcă foarte bine cu Maria, o alăptează, iar Marius se implică tot timpul, adoră să stea cu fetele lui. Sunt o familie fericită şi frumoasă”, a povestit pentru click.ro o sursă din apropierea jurnalistei de la PRO TV.

Marius şi Bianca s-au căsătorit în secret, pe 25 iunie, la Alba Iulia, după o relaţie de un an şi jumătate.
Tânăra mămică Bianca Lăpuşte a adus-o pe lume pe Maria la o maternitate privată din Cluj-Napoca, pe 7 octombrie 2015. Blonda a născut pe cale naturală, fetiţa cântărind 3.450 grame și primind nota 10 de la medici.

Sursa: click.ro

[nggallery id=1270]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea