Rămâi conectat

Sport

FOTO: Primarul Traian Rusu, după promovarea Performanței Ighiu: „trăim cea mai notabilă realizare sportivă a comunei”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanța Ighiu a izbutit o… performanță istorică, promovarea în Liga a 3-a, după victoria de senzație realizată la Pecica, în returul barajului de accedere în Liga a 3-a.Performanta Ighiu promovare in Liga a 3-a 6

*Traian Rusu: „suntem pregătiți de Liga a 3-a”

Fericit la maximum după ce echipa pe care o susține financiar a dat lovitura în Arad, impunându-se de o manieră entuziasmantă, primarul Traian Rusu a salutat rezultatul trupei conduse de Adorian Himcinschi. „Comparativ cu meciul tur, s-a schimbat atitudinea jucătorilor. Echipa s-a prezentat la superlativ, sunt mândru de realizarea fotbalistică. Scorul reflectă realitatea din teren„, a precizat edilul comunei, care mai menționat că nu se teme de impactul cu Liga a 3-a. „Suntem pregătiți de Liga a 3-a, dar mai întâi să ne bucurăm pe deplin. Avem o echipă foarte bună și cu siguranță vor mai face surprize și în eșalonul terț. Recunosc că este cea mai importantă realizare sportivă a comunei„, a conchis Traian Rusu.

*2015, anul PerformanțeiPerformanta Ighiu - Muresul Vintu131

Sub comanda lui Adorian Himcinschi, trupa din Ighiu a avut un an 2015 de poveste: event județean (campionat și cupă), plus promovarea din a treia încercare în Liga a 3-a, la acestea adăugându-se titlul de golgheter obținut de Romică David și o invincibilitate prelungită.

*Alba, după 8 ani, din nou trei echipe

Din 2007, când Alba avea în Liga a 3-a pe Inter Blaj, Soda Ocna Mureș și CSM Sebeș, județul nostru n-a mai beneficiat de 3 reprezentante în Liga a 3-a. La start vor fi Metalurgistul Cugir, Industria Galda și Performanța Ighiu și vom asista la 6 derby-uri județene.

Foto: sportarad.ro

[nggallery id=699]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea