Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Președintele PSD Câmpeni și viceprimar al orașului, Mihail Trifa, trece la ALDE și candidează la primărie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mihail Trifa, președintele PSD Câmpeni și viceprimar al orașului a fost surprins, miercuri dimineață, la o cafea în compania unor lideri ALDE Alba. Concluzia clară este că acesta și-a negociat trecerea la respectivul partid, fapt confirmat de Ion Lazăr care a declarat că Trifa va fi candidatul ALDE la Primăria Câmpeni.

foto negociere alde viceprimar campeniUnul dintre cititorii ziarului Unirea l-a surprins pe Mihail Trifa ”la o poveste și o cafea” cu Lazăr, Feneșer, Narița și Jidveian. Reamintim că acesta din urmă a fost o ”achiziție-surpriză” care a decapitat organizația PSD Alba Iulia, lăsând-o fără președinte odată cu plecarea tânărului politician la partidul lui Tăriceanu.

Se pare că trecerea lui Jidveian la ALDE a deschis o cale pe care vor păși mulți membri importanți ai PSD, plecarea lui Trifa, la foarte scurt timp, confirmând zvonurile că ALDE Alba negociază ”pe rupte” pentru a întări organizația înainte de alegerile locale din acest an.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea