Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Pompierii din Teiuș, pe primul loc la un concurs la care au participat mai multe servicii voluntare și private din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

ISU Alba a publicat rezultatele concursului serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență, etapa județeană, care s-a desfășurat, vineri, pe Stadionul Arini din Sebeș.  

ISU Alba01În urma probelor de concurs desfășurate, clasamentul general se prezintă astfel:

Locul I – Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Teius;
Locul II – Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Stremt;
Locul III – Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Abrud, iar diploma pentru Fairplay a fost obtinuta de Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Cimpeni.

La etapa interjudeteana a concursurilor serviciilor voluntare si private pentru situatii de urgenta, judetul Alba va fi reprezentat de echipajele Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Teius si Serviciului Privat pentru Situatii de Urgenta Kronospan Sebes.

Eforturile concurentilor au fost rasplatite cu diplome si cupe.

Concurenţii au avut de susţinut 3 probe practice: pista de îndemânare şi viteză; ştafeta 4 X 100 m şi dispozitivul de intervenţie. Aceste concursuri au ca obiective: dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie a serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă şi popularizarea, în rândul cetăţenilor, a unor aspecte din activităţile desfăşurate de serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă.

La concurs au participat nouă echipaje ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din localităţiile: Abrud, Teiuş, Cugir, Stremţ, Cîmpeni, Şpring, Ciugud și ale serviciilor private pentru situaţii de urgenţă Kronospan Sebeș și Unicom Teiuș.

[nggallery id=2267]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea