Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

FOTO: Pompierii din Alba Iulia chemați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autorurism

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Pompierii au intervenit joi, în jurul orei 11.45, la o solicitare prin apel la 112 privind un posibil incendiu izbucnit la un autoturism parcat în curtea unei Grădinite situate in vecinătatea Şcolii Generale nr. 6 din Alba Iulia.

interventie pompieri (2)Ajunse de urgență la fața locului, un echipaj de pompieri și un altul de poliție au constat că nu a fost vorba despre un incendiu ci de fum ieșit de la conductele motorului din cauza unor defecțiuni tehnice, nemaifiind nevoie astfel de nicio intervenție.

Pompierii s-au asigurat că nu este niciun pericol de incendiu și i-au recomandat proprietarului mașinii să rezolve problema la un service auto.

interventie pompieri (1)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Românii pot să raporteze deepfake-urile de pe rețelele sociale printr-o platformă lansată de guvern: Anunțul Ministerului Digitalizării

Bogdan Ilea

Publicat

în

Românii pot să raporteze deepfake-urile de pe rețelele sociale printr-o platformă lansată de guvern: Anunțul Ministerului Digitalizării Românii pot trimite sesizări privind conținutul audio/video manipulat digital (deepfake) distribuit online în scopuri malițioase prin intermediul paginii web a Ministerului Digitalizării. Conform unui ordin publicat joi seara în Monitorul Oficial, aceste sesizări vor fi analizate și transmise […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea