Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: „Plin de carne”, la Alba Mall. Primul magazin din Alba Iulia cu produse 100% din carne – un nou concept pe piaţă. Clienţii pot degusta orice produs înainte de cumpărare!

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

plin de carne alba mall19Primul magazin din municipiul Alba Iulia, cu produse premium, fabricate din 100% carne, s-a deschis vineri în centrul comercial Alba Mall. Este vorba despre un nou concept în materie de magazine de mezeluri. „Plin de carne” pune albaiulienilor „pe masă” 20 de produse exclusiv din carne, atent selecţionată. Preparate ca la „mama acasă”, fără înlocuitori şi alte cele. Pe lângă asta, ceea ce îl diferenţiază de celelalte magazine este faptul că oricine poate degusta orice produs înainte de cumpărare. Şi raportul calitate-preţ este de băgat în seamă. Preţurile sunt accesibile, nu merg neapărat pe o nişă de lux.

Albaiulienii, şi nu numai, care trec pragul centrului comercial Alba Mall pot găsi, începând de vineri, un magazin de mezeluri cu preparate sută la sută naturale. Este vorba despre „magazinul „Plin de carne”, unde calitatea produselor este transmisă deja de brand. Deschis în premieră pe piaţa naţională,magazinul vine în întâmpinarea clienţilor cu un nou concept, atât în ce priveşte modul de prezentare cât şi din punct de vedere al vânzării. 20 de produse fabricate exclusiv din carne, pe reţete speciale premium, sunt scoase la raft pentru toţi cei care apreciază mezelurile bio şi vor să-şi satisfacă papilele gustative cu gustul unic de preparat ca „la ţară”.

plin de carne alba mall03De la jumeri, cartaboş, slănină,tobă, cremvurşti cu piept de pui, cârnaţi de casă, ceafă ţărănească, cârnaţ plin de carne, şuncă praga, guşă cu boia, file ţărănesc, salam de sibiu sau plin de carne, de toate se găsesc aici. Iar ca să vă convingeţi că produsul este 100% natural, vă spunem şi un secret din bucătăria „Plin de carne”. Spre exemplu pentru 100 de kilograme de cârnaţ crud uscat se folosesc 140 de kilograme de carne, practic diferenţa se regăseşte în scăzământ.  Noul magazin se bazează pe un mod de trai neindiferent, axat în principal pe Gust şi Sănătate.

Noutatea în materie de magazine de mezeluri în Alba Iulia, pe lângă produsele bio, este adusă de acest magazin prin faptul că oricine doreşte poate degusta produsele înainte de cumpărare.

Magazinul „Plin de carne” este amenajat în Piaţeta Centrală a mall-ului, lângă Kenvelo şi vă stă la dispoziţie în fiecare zi de la ora 10.00  dimineaţa la 22.00 seara.  Poftă să aveţi!

[nggallery id=2686]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea