FOTO | Piaţa Cetăţii: Concert hip-hop jazz cu Beats Remedy, la Festivalul Alba Jazz

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Vreme bună, atmosferă de sărbătoare relaxantă, cu muzică de calitate şi multă voie bună. De asta au avut parte albaiulienii prezenţi în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia vineri seara. De la ora 19.30, pe scena Festivalului Alba Jazz, desfăşurat în acest weekend în Oraşul Marii Uniri, a urcat trupa Beats Remedy din Cluj-Napoca, care a deschis festivalul din Piaţa Cetăţii cu un concert de hip- hop jazz.  

Astăzi a debutat la Alba Iulia Festivalul Alba Jazz, ce se desfăşoară aici timp de trei zile, respectiv până duminică seara. În avanpremiera superconcertului de jazz cu Richard Galliano &Tangaria New Quartet din Franţa, ce urma să aibă loc de la ora 21.00, pe scena festivalului au urcat băieţii de la Beats Remedy, o trupă din Cluj-Napoca care execută live piese din hip hop-ul anilor ‘90, adăugându-le acestora atmosfera de jam-session, prin improvizaţii şi ruperi de ritm, combinate cu live mc-ing şi vinyl scratch.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În Piaţa Cetăţii s-au adunat deja câteva sute de albaiulieni care şi-au făcut astfel încălzirea pe ritmurile acesteia.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Şi ce altceva poate fi mai frumos într-un oraş decât o seară liniştită cu muzică de calitate, pe ritmuri de jazz, într-un loc încărcat de istorie, cum este Cetatea Alba Carolina din Oraşul Marii Uniri?

De la ora 21.00, Piaţa Cetăţii aproape s-a umplut de iubitori ai jazz-ului, iar pe scenă a urcat Richard Galliano &Tangaria New Quartet din Franţa.

Festivalul Alba Jazz este organizat de Consiliul Judeţean Alba.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325